Canım merhaba bi fayda görebildin mi ben de bunları araştırırken gördüm de yorumunuCanım maxijunoya da bak mutlaka. Ben promotili bir iki kullandım, maxijunoyu keşfettim. İçeriğii daha geniş. İmpryl takviyesini de içinde barındırıyor gibi geldi incelediğimde.. şuan maxijuno öneririm. İki gün oldu ben de maxijunoya başlayalı. Eşime de maxigo aldık
Canım ben de düşük amh çıktı. Tüp bebeğe başladik. Ama tüp bebek de bile maxijuno kullandım. İçerikleri çok geniş. Hala öneririm.Canım merhaba bi fayda görebildin mi ben de bunları araştırırken gördüm de yorumunu
Yaa inşallah çok güzel sonuç alırsınızCanım ben de düşük amh çıktı. Tüp bebeğe başladik. Ama tüp bebek de bile maxijuno kullandım. İçerikleri çok geniş. Hala öneririm.
Canım asıl şimdi umutlu olmalısın. Hamile kalabiliyorsun ne güzel. Takviye sana iyi gelecek inanıyorumYaa inşallah çok güzel sonuç alırsınızBen de kimyasal gebelik geçiriyorum şuan doktorum önerdi ama kullanıcı yorumları bulamadım hiç eşime de kendime de aldım inşallah faydalıdır ya tek umudum bu kaldı artık kimyasal gebelikten sonra umudum baya kırıldı
Çiçeğiim inşallah güzel haberler alırız hepimiz çok teşekkür ederimCanım asıl şimdi umutlu olmalısın. Hamile kalabiliyorsun ne güzel. Takviye sana iyi gelecek inanıyorum❤ geçmiş olsun kuzum, ama bu gebelik bile değil, hiç üzülme, yüksek moralle önüne bak kuzum bir kaç aya güzel haberini alacağız bence
Canım sen soğan+incir+havuç suyu ile hamile kalmıştın dimi kimyasal oldu demiştin öyle okumuştum açtığın konuda karıştırmadıysam bu arada çok üzgünüm umudunu yitirme lütfen tekrar dene sende pes etme bende başladım da ilk kez adetimin7 günü başladım ben geç oldu sanırım bugün 3.günü 15 gün mü içeceğim bilgin varmı bu konuda benide bilgilendirirsen çok sevinirimÇiçeğiim inşallah güzel haberler alırız hepimiz çok teşekkür ederim
Canım çok teşekkür ederimCanım sen soğan+incir+havuç suyu ile hamile kalmıştın dimi kimyasal oldu demiştin öyle okumuştum açtığın konuda karıştırmadıysam bu arada çok üzgünüm umudunu yitirme lütfen tekrar dene sende pes etme bende başladım da ilk kez adetimin7 günü başladım ben geç oldu sanırım bugün 3.günü 15 gün mü içeceğim bilgin varmı bu konuda benide bilgilendirirsen çok sevinirim
Merhaba koenzim q10 hangi marka aldınızCanım çok teşekkür ederimsoğan kürünü çok uzun süre kullanmadım adetin 2. 3. 4. Günü kullandım söktürsün iyice diye sonrasında yumurtlama görene kadar her gün incir havuç kürü yaptım günde 1 kez bunlara ek olarak koenzim q10 ve d vitamini takviyesi de yumurta kalitesini arttırıyor bide hayıt tohumu kullandım
Sonuç alsınız mıÇok güzel anlatmışsın canım. Allah bebeğini sana bağışlasınsağlıkla kucağına al inşallah. Bu yazdıklarından Daha çok kişinin okuyup faydalanması gerektiğini düşünüyorum.
Ben de 16 aydır deniyorum
Hsg çekildi
3 kez klomen kullandım
2 kez çatlatma iğnesi oldum
2 kez aşılama oldum malesef olmadı.
Ve tüm bunların sonunda iki aydır takviye vitaminlerden faydalanmaya başladım. Bakalım etkisini görecek miyim.
Ben şuan femara + promotil women + ımpryl kullanıyorum
Eşim de promen k + ımpryl
Sebepsiz infetilite gerçekten zor. Neyden medet umacağını şaşırıyor insan. Umarım bizler de en kısa sürede güzel bebişli sonuçlarımızı görürüz. Gerçekten süre ilerledikçe hayal kırıklığı da artıyoryazdıkların umut oldu canım teşekkürler
omepa q10 kullanıyorum ben doktor tavsiyesi ileMerhaba koenzim q10 hangi marka aldınız
Malesef. İkinci tüp bebek denememde hamile kaldımSonuç alsınız mı
Inositol iyi birşey bizim içinşifa olsun kuzum. Güzel haberlerini alalım inşallah
6 aydır kullanıyorum. Hala bebeğim olmadıbu cnm