SEBEPSİZ İNFERTİLİTE gebelik için neler denediniz

artık hakkımızda hayırlısı ya en kötu karar bıle kararsızlıktan ıyıdır. sorumluluk alıp bı karar vermemız gerekıyor egrı ya da dogru sonucta olması veya olmaması bıze baglı degıl o yuzden bızden gayret gerısı allahtan

Birşey diyim ki bende Allah affetsin bir ara içimden geçiriyordum kimyasal gebelik felan bir düşük bari olsaydı niye olmuyor diye isyan eder olmuştum . Bazen diyorum ben öyle düşündüm diye mi dış gebelik geçirdim . Saçma sapan seyler düşünmeyi bırakmamız lazım Allah kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin . Soruna gelirsem de dış gebelik tüplerde yapışıklık , iltihap , yada kapalıysa olabiliyormuş . Bazen de hiçbişey de olmasa da olabiliyormuş . Nasip işte . Rahim filmi çektirdiğimde bir sorun yoktu tüplerimde .

Sizin olmayışının sebebi neymiş? Nasıl öğrendiniz?

Sizin olmayışının sebebi neymiş? Nasıl öğrendiniz?
tüp bebek tedavisinde laboratuvar aşamasında detaylı öğreniyorsun. embriyo kalitesi ve endometrium olarak öğrendik. %100 bundan diyemeyiz ama üst üste 2 tedavi gördüm ve 2. tedavim boşa gitti kaliteli embriyo olmadı.

Benim de kalitesiz embriyom oluştu. Doktorum ısrarla 2bb 5.gün embriyosunun kaliteli olduğunu savunuyor. Doktor değiştirip yeniden başlamayı düşünüyorum ben de.

Benim de kalitesiz embriyom oluştu. Doktorum ısrarla 2bb 5.gün embriyosunun kaliteli olduğunu savunuyor. Doktor değiştirip yeniden başlamayı düşünüyorum ben de.
bb kaliteli demek aslında ama çapı küçük embriyonun. sizinde sebepsiz infertilite mi diyorlardı? transfer olmayı deneyin tıtmazsa başlarsınız bence. peki kaç yumurta dolu? kaç döllenme oldu? 5.güne 1 tane mi kaldı sadece?

Evet sebepsiz. 11 tane toplandı 7si döllendi. 4ü gelişme göstermiş. 5.güne 3 tane kalmış 1i 2bb diğerleri kavitasyon aşamasında dedi. O ne demek detaylı bilmiyorum sanırım daha da kötüymüş. Bu yüzden hiç transfer olmak istemedim. Öncesinde histereskopi önerdi doktor ona da korkuyorum.

Siz nerede tedavi görüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…