- 14 Aralık 2023
- 976
- 398
- 23
- 29
- Konu Sahibi kadingibikadiinnn
-
Proxeed kullandı safran ekstresi kullandı l carnitin içerikli bir çok ürün kullandı spora başladı bi kaç kilo verdi
Sizin eşinizde herangibir sorun var mı bilmiyorum ama bir boşalmada gelen sıvı da azdı eşimin 1,5 ml olması gerekir ama onun 1 di o da 3 ml e kadar yükseldimerhabalar eşinizin sperm sayisi nasil 3 katina çıktı
Eski mesajlara baktım sizin için dua etmiştim ve şu anda 9 haftalık gebeymişsinizAaaa çok sevindimmm tebrik ederim
Eveeett çok teşekkür ederimmm Allah razı olsunsiz nasılsınııızzEski mesajlara baktım sizin için dua etmiştim ve şu anda 9 haftalık gebeymişsinizgördüğüme çok mutlu oldum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
İyiym çok şükür kızım olacağını öğrendim inşallah sizinde süreciniz çok güzel geçer duaların gücüne çok inanıyorum bana dua edenlerin duaları kabul oldu sizinkininde kabul olduğunu görmek çok güzelEveeett çok teşekkür ederimmm Allah razı olsunsiz nasılsınııızz
Hayır baktırmadım gebe olduğum için ama 26 yaşında baktırdığımda 0,98 di 2 hafta sonra 1,90 gördüm o zaman kafama takmadım 28 yaşında ise 1,2 gelmiştiMerhaba sizin adınıza çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde 26yaşım değerim 0.90dı aylar önce şuan kaç bilmiyorum bile. Şuan 29yaşındaymışsınız tekrar baktırdınız mı?
Sevindimmm sizin adınızaHayır baktırmadım gebe olduğum için ama 26 yaşında baktırdığımda 0,98 di 2 hafta sonra 1,90 gördüm o zaman kafama takmadım 28 yaşında ise 1,2 gelmişti
26 yaşında baktırdığımda fsh değerimde 10 du benimde sonradan gebelik düşünmeye başladığım zamanlarda hiç yüksek görmedim hatta 3-7 arasında değerler çıkıyordu ve ben her ay reglin 3. Günü tahlil yaptıran birisiydim illaki değişik bişey çıkardı ama çıkmadı yani fsh a sürekli baktırmak lazım doğurganlık için amh den daha önemli bi değerSevindimmm sizin adınızabenim fsh değerimde yüksek 10.70di en son bende birkaç aya evlenicem çok az kaldı. Umarım bizimde bir mucizemiz olur
Daha kötü olursa diye hiç baktırmadım 6ay kadar oldu. Evlendikten sonra tekrar bi baktırayım bakalım son durum ne. Benim ailemde erken menopoz var ve durum belli26 yaşında baktırdığımda fsh değerimde 10 du benimde sonradan gebelik düşünmeye başladığım zamanlarda hiç yüksek görmedim hatta 3-7 arasında değerler çıkıyordu ve ben her ay reglin 3. Günü tahlil yaptıran birisiydim illaki değişik bişey çıkardı ama çıkmadı yani fsh a sürekli baktırmak lazım doğurganlık için amh den daha önemli bi değer
Anladım erken menepoz öyküsü varsa malesef daha dikkatli olmak lazımDaha kötü olursa diye hiç baktırmadım 6ay kadar oldu. Evlendikten sonra tekrar bi baktırayım bakalım son durum ne. Benim ailemde erken menopoz var ve durum bellizaman geçtikçe daha kötü olacak kaygısını taşıyorum umarım her şey hepimiz için çok güzel olur
Merhaba amh dusuklugu mi vardiYok normal oruç tuttum borçlarım vardı
Krill yağını ümit aktaşın sitesinden aldım resvetrolü de eczaneden aldım markasını bilmiyorum amaeşim safran ekstresi kullandı onu da ümit aktaştan aldık spor yaptı kilosu vardı eşimin verdi bu süreçte doktor proxeed verdi 3 kutu içti 6 ay boyunca sonra safran ekstresiyle idare etti
Evet 1,2 den 6 ayda 1 e düştü 9 ay sonra gebelik gerçekleştiMerhaba amh dusuklugu mi vardi
Kullandığınız birsey oldumu yumurtalarınız calisiyormuyduEvet 1,2 den 6 ayda 1 e düştü 9 ay sonra gebelik gerçekleşti
Femera kullandım 3 yumurtam oluşup büyümüştü ama malesef gebelik oluşmamıştı ve kaliteli mi diye testte yapıldı kaliteli olduğu söylenildi yumurta rezervim normalde göre biraz az olmasına sperm faktörü ile geç gebelik geliştiKullandığınız birsey oldumu yumurtalarınız calisiyormuydu
Esimde bir sorun yok benim amh 0.04 4 yumurtam var kan tahlili yaptırıyorum gidicegim görüşmeyeFemera kullandım 3 yumurtam oluşup büyümüştü ama malesef gebelik oluşmamıştı ve kaliteli mi diye testte yapıldı kaliteli olduğu söylenildi yumurta rezervim normalde göre biraz az olmasına sperm faktörü ile geç gebelik gelişti
4 yumurta değildir 4 foliküldür reglin 3. Günü bakışır foliküle bana da bakıldı 7 tane folikülüm vardı olması gerekende 7-8 arasında olmasıdrEsimde bir sorun yok benim amh 0.04 4 yumurtam var kan tahlili yaptırıyorum gidicegim görüşmeye
Sağlıkçı olduğum için kendi doktorumuz yumurtlama takibi yapıyordu neredeyse her ay kan tahlillerime bakardım tabi bu çokta sağlıklı bir durum değilEsimde bir sorun yok benim amh 0.04 4 yumurtam var kan tahlili yaptırıyorum gidicegim görüşmeye
Amin inşallah4 yumurta değildir 4 foliküldür reglin 3. Günü bakışır foliküle bana da bakıldı 7 tane folikülüm vardı olması gerekende 7-8 arasında olmasıdrbu folikül sayısı her ay sabittir her ay o foliküllerden yumurta salınımı olur sizin normale göre biraz az ama sonuçta yok değil rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Evet çok korkucu. Bir süreç bide tek başına mücadele olursaSağlıkçı olduğum için kendi doktorumuz yumurtlama takibi yapıyordu neredeyse her ay kan tahlillerime bakardım tabi bu çokta sağlıklı bir durum değil
Haklısınız bu süreçte eş desteği çok önemli bizde de aksine eşim daha çok kafaya takan kişiydi tüp bebek fiyatlarına aşılama fiyatlarına bakardı akışına bırakalım diyince dahi yanlış anlayıp üzülürdü ama Allahın izniyle rabbim yardım etti herkesin süreci güzel geçsinEvet çok korkucu. Bir süreç bide tek başına mücadele olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?