Sebepsiz infertilite, 3 deneme, 3 düşük!! Agustos 2018 deneme

Asilamam tutmadi ve adet oldum. Asilamayi yapan doktor yumurta catladiktan 2 gun sonra asilamayi yaptigi icin sagolsun tutmadi iste. Devlet hastanesinde yaptirmistim 1-2 ay sonra ozelde tekrar yaptiricam
Rabbim yardimcin olsun arkadasim zor bi surec gercekten. Tup bebegi neden dusunmediniz asilama sansi daha az ve ayni maliyet diye biliyorum.

Çok üzüldüm çok zor, yıkıcı.sebep ne peki canım doktor ne diyor

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.Ü

Rabbim yardimcin olsun arkadasim zor bi surec gercekten. Tup bebegi neden dusunmediniz asilama sansi daha az ve ayni maliyet diye biliyorum.
Tup bebek daha maliyetli ve psikolojik olarak daha yipratici. Tup bebek sureci icin kendimi hazir hissetmiyorum. Asilama ile hamile kalacagima cok inaniyorum. Tahlil sonuclarimiz hep temiz oldugu icin doktorlar kesinlikle asilama olmali diyolar.

Merabalar kan testi verdim cuma gunu bugunde doktora gittim ama doktorla gorusemedim. Normalde tup tedavisi icin 27 randevum vardi sekreter suan cok yeni oldugunu agrim yoksa randevuda gelmemi soyledi. Bende biraz daha beklemek istedim.
Bence hemen bi sekilde bayramdan once kalp atisini dinle. Allah korusun kalp atisi yoksa bayramdan sonraya bebek seni zehirler.

Tup bebek daha maliyetli ve psikolojik olarak daha yipratici. Tup bebek sureci icin kendimi hazir hissetmiyorum. Asilama ile hamile kalacagima cok inaniyorum. Tahlil sonuclarimiz hep temiz oldugu icin doktorlar kesinlikle asilama olmali diyolar.
Bendede bır sorun olmadıgı halde dogl yolla gebelık olmadı. Ancak ben asılama yı dırekt atladım. Cunku asılamanın nırmal yolla gebelıkten bır farkı cok yok. Bısuna masraf ve zaman kaybı olarak goruyorum. Tedavı sürecinde tatmın edıcı aşama tup beebk

Bugun bi docentle gorustum. Asilamadan dolayi tam 4 tane kistim olusmus. Eski tahlil sonuclarimiza bakti. Kan pihtilasmasi yatkinligin var su an kan sulandirici ilaca basla obur ay istersen tekrar asilamaya gecelim ya da kendi kendine hamile kal hamile kalinca kan sulandirici igneye baslayalim dedi. Tekrar asilamayi gereksiz buldum. Esimde ve bende sorun olmadigi icin tekrar hamile kalip gelicem dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…