- Konu Sahibi Masal aden
- #21
6 haftam bitmek uzere. Son adet tarihine gore hesapliyorum.Suan kaç haftalıksınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftam bitmek uzere. Son adet tarihine gore hesapliyorum.Suan kaç haftalıksınız
Rabbim yardimcin olsun arkadasim zor bi surec gercekten. Tup bebegi neden dusunmediniz asilama sansi daha az ve ayni maliyet diye biliyorum.Asilamam tutmadi ve adet oldum. Asilamayi yapan doktor yumurta catladiktan 2 gun sonra asilamayi yaptigi icin sagolsun tutmadi iste. Devlet hastanesinde yaptirmistim 1-2 ay sonra ozelde tekrar yaptiricam
Çok üzüldüm çok zor, yıkıcı.sebep ne peki canım doktor ne diyorBen tüp bebekle hamıle kalıyorum daha kalp atısı duymadan lekelenme ile baslayıp kanama ile dusuk yapıyorım. İlki gelişimi durmustu. En basta cok mutlu oluyorsun sonra kaybedıp kahroluyorsun.. bu ıkı duyguyu cok kısa aralıklarla yasamak cok cok zor. Sizede cok cok cok gecmıs olsun. Ben dogal yolla hıc gebe kalmadım.
Hersry yolunda fılmler operasyonlar testler yoook yook sebep yokÇok üzüldüm çok zor, yıkıcı.sebep ne peki canım doktor ne diyor
Allah bu sinavin sonunda hepimizin kucagini bebeklerle doldursun insallah.Hayırlısı olsun inş canım. Nasıl bır sınavsa yuregımız parca parca. Bende tedavıye basladımkorku endişe ne ararsan var
Tup bebek daha maliyetli ve psikolojik olarak daha yipratici. Tup bebek sureci icin kendimi hazir hissetmiyorum. Asilama ile hamile kalacagima cok inaniyorum. Tahlil sonuclarimiz hep temiz oldugu icin doktorlar kesinlikle asilama olmali diyolar.Rabbim yardimcin olsun arkadasim zor bi surec gercekten. Tup bebegi neden dusunmediniz asilama sansi daha az ve ayni maliyet diye biliyorum.
Bence hemen bi sekilde bayramdan once kalp atisini dinle. Allah korusun kalp atisi yoksa bayramdan sonraya bebek seni zehirler.Merabalar kan testi verdim cuma gunu bugunde doktora gittim ama doktorla gorusemedim. Normalde tup tedavisi icin 27 randevum vardi sekreter suan cok yeni oldugunu agrim yoksa randevuda gelmemi soyledi. Bende biraz daha beklemek istedim.
Bendede bır sorun olmadıgı halde dogl yolla gebelık olmadı. Ancak ben asılama yı dırekt atladım. Cunku asılamanın nırmal yolla gebelıkten bır farkı cok yok. Bısuna masraf ve zaman kaybı olarak goruyorum. Tedavı sürecinde tatmın edıcı aşama tup beebkTup bebek daha maliyetli ve psikolojik olarak daha yipratici. Tup bebek sureci icin kendimi hazir hissetmiyorum. Asilama ile hamile kalacagima cok inaniyorum. Tahlil sonuclarimiz hep temiz oldugu icin doktorlar kesinlikle asilama olmali diyolar.
Bugun bi docentle gorustum. Asilamadan dolayi tam 4 tane kistim olusmus. Eski tahlil sonuclarimiza bakti. Kan pihtilasmasi yatkinligin var su an kan sulandirici ilaca basla obur ay istersen tekrar asilamaya gecelim ya da kendi kendine hamile kal hamile kalinca kan sulandirici igneye baslayalim dedi. Tekrar asilamayi gereksiz buldum. Esimde ve bende sorun olmadigi icin tekrar hamile kalip gelicem dedim.Bendede bır sorun olmadıgı halde dogl yolla gebelık olmadı. Ancak ben asılama yı dırekt atladım. Cunku asılamanın nırmal yolla gebelıkten bır farkı cok yok. Bısuna masraf ve zaman kaybı olarak goruyorum. Tedavı sürecinde tatmın edıcı aşama tup beebk