- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
merhaba kızlar
Yazmayalı hatta buraya bakmayalı ne cok olmus. Tedavıye baslayacagım cok ama cok korkuyorum gergınım.
Arkadaslar bızım tüm ileri kontrollerimiz yapıldı. Hepsı ama hepsı.. ngs/ cd56/ era hepsı hepsı yapıldı. Yıne düşük
En son 25 martta düşük yaptım ve tekrar deneyecegım cok korkuyorum. Tekrarlayan düşükleri olanlar yada tedavı olacaklar deneyımlerinizi paylasırmısınız
Öyle yurekten anlıyrumkı senıCanım bende 3.defa düşük yaşıyorum
Kabusum oldu düşükler
Tüp bebekti üstelik onca emek çöpe
İçimden koptu düştü yine
Merhaba benim dogal yolla 3 gebeligim plustu hicbirinin kesesi dahi olusamasi iki tanesini kendim dusurdum sonuncu kurtajla alindi temmuz ayinin son gunu asilama yaptirdim pazartesi sonuc bekliyorum Allahim hepimizin yuzune guler insallahÇok çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin. Düşük derken kanamayı mı kast ediyorsunuz? Ben doğal yollarla hamile kalıyorum ama 9-10 haftalıkken kalpleri duruyor.?3 defa kürtaj oldum bu sebeple. Sizin düşüğünüz de bu şekilde mi oluyor.
Amin inşallahMerhaba benim dogal yolla 3 gebeligim plustu hicbirinin kesesi dahi olusamasi iki tanesini kendim dusurdum sonuncu kurtajla alindi temmuz ayinin son gunu asilama yaptirdim pazartesi sonuc bekliyorum Allahim hepimizin yuzune guler insallah
Sorun neymiş canım neden 6. Haftada kalıyormuş. Hayırlı olsun güzel düşün güzel olsun. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsınBende kendiligimden hamile kaliyorum bebeklerim 6 haftalikta kaliyor sonra kendiliginden dustu. Bir yildir hamile kalamiyordum hatta tup bebekte denedik ama olmadi 2 ay once polipe histerkopi oldum. Polipe alindi. Suan hamileyim cok saskinim ve buda dusucek diye korkuyorum ve sizi cok iyi anliyorum kizlar.
Cok tsk ederim canim. Aslinda bi sorun yok. Ben seker hastasiyim belki sekerden diyorlar yada normal oyle olmasi dediler. Henuz bir sebep gisterilmedi. Umarim bebegim benimle kalir bu sefer. Cok zor bir surec Rabbim kimseye yasatmasin.Sorun neymiş canım neden 6. Haftada kalıyormuş. Hayırlı olsun güzel düşün güzel olsun. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Amin canım çok zor çok yıpratıcı iyi biliyorum. 3 defa yaşadım ben bedenen ruhen yoruldum iki yıldaCok tsk ederim canim. Aslinda bi sorun yok. Ben seker hastasiyim belki sekerden diyorlar yada normal oyle olmasi dediler. Henuz bir sebep gisterilmedi. Umarim bebegim benimle kalir bu sefer. Cok zor bir surec Rabbim kimseye yasatmasin.
genetik test yaptırdınız mı?Amin canım çok zor çok yıpratıcı iyi biliyorum. 3 defa yaşadım ben bedenen ruhen yoruldum iki yılda
Aycal merhaba bebegin kalbi atti mi?Cok tsk ederim canim. Aslinda bi sorun yok. Ben seker hastasiyim belki sekerden diyorlar yada normal oyle olmasi dediler. Henuz bir sebep gisterilmedi. Umarim bebegim benimle kalir bu sefer. Cok zor bir surec Rabbim kimseye yasatmasin.
Ben tüp bebekle hamıle kalıyorum daha kalp atısı duymadan lekelenme ile baslayıp kanama ile dusuk yapıyorım. İlki gelişimi durmustu. En basta cok mutlu oluyorsun sonra kaybedıp kahroluyorsun.. bu ıkı duyguyu cok kısa aralıklarla yasamak cok cok zor. Sizede cok cok cok gecmıs olsun. Ben dogal yolla hıc gebe kalmadım.Çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin. Düşük derken kanamayı mı kast ediyorsunuz? Ben doğal yollarla hamile kalıyorum ama 9-10 haftalıkken kalpleri duruyor.?3 defa kürtaj oldum bu sebeple. Sizin düşüğünüz de bu şekilde mi oluyor.
Suan kaç haftalıksınızBende kendiligimden hamile kaliyorum bebeklerim 6 haftalikta kaliyor sonra kendiliginden dustu. Bir yildir hamile kalamiyordum hatta tup bebekte denedik ama olmadi 2 ay once polipe histerkopi oldum. Polipe alindi. Suan hamileyim cok saskinim ve buda dusucek diye korkuyorum ve sizi cok iyi anliyorum kizlar.
Ins hayırlı sonuclar almıssındır canım. Ne durumdasınMerhaba benim dogal yolla 3 gebeligim plustu hicbirinin kesesi dahi olusamasi iki tanesini kendim dusurdum sonuncu kurtajla alindi temmuz ayinin son gunu asilama yaptirdim pazartesi sonuc bekliyorum Allahim hepimizin yuzune guler insallah
Asilamam tutmadi ve adet oldum. Asilamayi yapan doktor yumurta catladiktan 2 gun sonra asilamayi yaptigi icin sagolsun tutmadi iste. Devlet hastanesinde yaptirmistim 1-2 ay sonra ozelde tekrar yaptiricamIns hayırlı sonuclar almıssındır canım. Ne durumdasın
Hayırlısı olsun inş canım. Nasıl bır sınavsa yuregımız parca parca. Bende tedavıye basladımAsilamam tutmadi ve adet oldum. Asilamayi yapan doktor yumurta catladiktan 2 gun sonra asilamayi yaptigi icin sagolsun tutmadi iste. Devlet hastanesinde yaptirmistim 1-2 ay sonra ozelde tekrar yaptiricam
Merabalar kan testi verdim cuma gunu bugunde doktora gittim ama doktorla gorusemedim. Normalde tup tedavisi icin 27 randevum vardi sekreter suan cok yeni oldugunu agrim yoksa randevuda gelmemi soyledi. Bende biraz daha beklemek istedim.Aycal merhaba bebegin kalbi atti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?