• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz infeltilte

Sevda se

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
24
9
36
26
Merhaba arkadaşlar nedensiz infeltilite diye araştırdığımda çok eski bilgiler gördüm yeni form açmak istedim bu yüzden ben 5 yıllık evliyim evlendiğim ilk günden beri hiç korunmama rağmen hamile kalamadım sonra horman testleri ultrason rahim filmi sinir testi ve benzeri testlerin hepsini yaptırmama rağmen Bi sorun yok dediler eşimin tahlilleri normal 5 ay önce aşılama yaptırdım ama tutmadı maalesef raporsuz yaptırdığım için baya masraflı bir süreç oldu ikinciyi yaptırmadım,
C-life diye bir macun kullanıyorum iki aydır ama onunlada sonuç alamadım
Bu sıkıntıları yaşayan bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Amh degerine baktirdin mi

Amh yumurtalik rezervini gosteren bi deger. Bende senin anlattigin gibiyim 5 senedir istiyoruz. Yazdiklarindan tek fark asilama yaptirmamis olmam. En zoru sebepsiz dedikleri..
Dier degerlerin cok guzel sen bide amh degerine baktir. Yaklasik bi ay suruyo sonucun cikmasi. Eger devlette yaptirir ve sonuc dusukte cikarsa beklemez tup bebek derler.

Banada hala neden olmuyo deyip amh a bakalim dediler gecen sene, oylelikle öğrendim. Yoksa kime gitsem sebepsiz deyip asilama onerdiler bende kactim sanirim

Amh yumurtalik rezervini gosteren bi deger. Bende senin anlattigin gibiyim 5 senedir istiyoruz. Yazdiklarindan tek fark asilama yaptirmamis olmam. En zoru sebepsiz dedikleri..
Dier degerlerin cok guzel sen bide amh degerine baktir. Yaklasik bi ay suruyo sonucun cikmasi. Eger devlette yaptirir ve sonuc dusukte cikarsa beklemez tup bebek derler.
Bunun

Amh da sıkıntı olursa ne oluyor peki aşılama dışında ne öneriliyor
Sıkınti varsa yumurtalar az demek oluyo. Oyle olunca asilamayla zaman kaybetmeyelim 3 seneyide gecmis diyerek tup bebeğe yonlendiriyolar. Bana öyle yaptilar, onada devam edemedim hala

Amh baktirmis zaten 4.24 yazıyor var yani o hormon tahlililerinde

Kaç yıldır evlisin 6 aydir deniyoruz yok bı düşük yaşadım 8 aydır evliyim
7. Yilimiza yeni girdik. Yaklasik 5 senedir istiyoruz.
Gecmis olsun, bidahakine kucagina alabilirsin insallah

Back