Sebepsiz düşük yaşayıp doğum yapan var mı???

Hgllllllllllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
31
12
3
31
Benim 3 düşüğüm var. Rahme giden damarlarda direnç varmış onu da öğrendim. Kan akışı yavaşmış. Ayriyetten bütün tahliller yapıldı temiz çıktı hepsi pıhtılaşma vb yok. 2. Gebelikte clexane 0.4 lük kullandım. Kalp atışı duyulan kadar. Kalp atisi duyukunca biraktirdi doktor. Sonrasinda olmadı yine. 3. Gebelikte oksapar kullandım. Olmadı. Benim gibi olan var mı? Bebeğine kavuşan var mı aranızda???

Kanla ilgili bir sıkıntı varsa kan sulandırıcı iğne doğuma kadar kullanılmalı.Gebeliğin her döneminde bundan dolayı bebeğin kalbi durabilir
Rahminizin şeklinde sorun olabilir.Perde olabilir.
Eşinizden kaynaklı bir sorun olabilir.Sperm kalitesiz ise sağlıksız embriyoyu vücut atar.
Enfeksiyon olabilir.
Troitlerinizde problem olabilir.
Bildiklerim bunlar.Kısacası hepsini kontrol ettirdiniz mi?Yani muhakkak nedeni vardır.

Kanla ilgili pıhtılaşma yok bütün gebelik kaybı sonrası yapılacak her test yapıldı demir eksikliği anemisi cıktı onunda çok sorun olmayacağını söylediler benim korkum hiç çocuğum olmaz diye kimse anlamıyor da halbuki hamile kalabiliyorum ama taşıyamıyorum

Şöyle gözüken bir test yani

Eklentiler

• 37981B6C-5C4A-48E1-8A97-E00B88FD0DCF.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 50
Yapıldı hiç bir sorun çıkmadı tanı konulamadı tedavide yok haliyle 3. Gebelikte oksapar kullandım progestan kullandım ona rağmen oldu düşüklerim
Benim de hiç sorun yokken kalbi durdu, bi sonraki gebelikte oksapar 0,6 kullanacağız dedi doktorum başka sebep bulunmadığı için. Başka bi doktora daha gözükün isterseniz

Benim de hiç sorun yokken kalbi durdu, bi sonraki gebelikte oksapar 0,6 kullanacağız dedi doktorum başka sebep bulunmadığı için. Başka bi doktora daha gözükün isterseniz
Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün. Çok zor bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…