• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebsiz hamilelik , mantar enfeksiyon kaşıntı

Melek Klnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
11
-2
1
38
Arkadaşlar merhaba 3 ay önce yeni bir ped denedim ... Arkadaş çevremde duymuştum ..dünya sağlık örgütünün araştırmalarına göre kadın hastalıkları nin yüzde 80 i pedlerden kaynaklanıyor diye ...kullandığım ped in kaşıntıyi ve miyomlari geçirdi... Başka bi arkadaşım 3 ay sonunda hamile kaldığını öğrendi..sizlrrede tavsiye ederim böyle sıkıntılarınız varsa da yoksa da tedbirinizi alin

Arkadaşlar merhaba 3 ay önce yeni bir ped denedim ... Arkadaş çevremde duymuştum ..dünya sağlık örgütünün araştırmalarına göre kadın hastalıkları nin yüzde 80 i pedlerden kaynaklanıyor diye ...kullandığım ped in kaşıntıyi ve miyomlari geçirdi... Başka bi arkadaşım 3 ay sonunda hamile kaldığını öğrendi..sizlrrede tavsiye ederim böyle sıkıntılarınız varsa da yoksa da tedbirinizi alin
neyyy?? :KK53: :KK53: pedi rahminizin içine falan mı sokuşturdunuz da miyomlarınızı geçirdi??:KK53::KK53: o nasıl pedmiş öyle içinden hormonal ilaçlar mı fışkırıyor?? :KK53::KK53:

hastalıkların çoğu pedlerden mi kaynaklanıyormuş??? hemi de yüzde 80'i??? aynen eğer 24 saatte 1 tane ped kullanıyorsanız belki ondandır ,sık sık değiştirmenizi tavsiye ederim :63::63::işsiz::işsiz:

neyyy?? :KK53: :KK53: pedi rahminizin içine falan mı sokuşturdunuz da miyomlarınızı geçirdi??:KK53::KK53: o nasıl pedmiş öyle içinden hormonal ilaçlar mı fışkırıyor?? :KK53::KK53:

hastalıkların çoğu pedlerden mi kaynaklanıyormuş??? hemi de yüzde 80'i??? aynen eğer 24 saatte 1 tane ped kullanıyorsanız belki ondandır ,sık sık değiştirmenizi tavsiye ederim :63::63::işsiz::işsiz:
Okunmuş uflenmis ped🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20210126_234520.webp
    IMG_20210126_234520.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 44
Öyle değil işte kullandığınız pedin ne kadar sağlıksız olduğunu içinde nişasta ve domuz jelatini olduğunu naylondan yapıldığını ayakkabı çanta yapıştırıcı kullanıldığını bilseniz böyle demezsiniz evet bu benim bahsettiğim pedler negatif iyon ve aktif oksijen var içinde bakteri üretmez ve koku yapmaz

Ve pedi sık değiştirmeyle alakalı bı durum değil pedi içindeki naylonu suyun içine atıp o suyun testi yapıldığında bile enfeksiyon oranı çok yüksek daha pedi kullanmadan enfeksiyonlu

Öyle değil işte kullandığınız pedin ne kadar sağlıksız olduğunu içinde nişasta ve domuz jelatini olduğunu naylondan yapıldığını ayakkabı çanta yapıştırıcı kullanıldığını bilseniz böyle demezsiniz evet bu benim bahsettiğim pedler negatif iyon ve aktif oksijen var içinde bakteri üretmez ve koku yapmaz
Ama gebe biraktirir yazmiyor🤔

nişasta ve domuz jelatini

artık bu saçmalıklara bir son verin. Domuzun girmediği yer kalmamış, insanlara ürün satmak adına domuzun günahından vurup, yürümeyin.

bu satış stratejileri eskidendi o kadar salak yok bu sitede...

%100 organik üründür deseniz faydalarını sıralasanız daha mantıklı olur. Yok domuz jeli, yok nişasta, yok ayakkabı yapıştırıcısı. Sanırsın haribo yapıyor adamlar....

Ped mi hamıle bırakmıs arkadsınızı 😅bu nasıl bi cahilliktir ya, reklamın bu kadar kötüsünü de görmedim..

%100 organik üründür deseniz faydalarını sıralasanız daha mantıklı olur. Yok domuz jeli, yok nişasta, yok ayakkabı yapıştırıcısı. Sanırsın haribo yapıyor adamlar....
Zaten bu saydıklarım organik olmayan ürünler market peşlerinde var.... Organik pedlerde pamuk kullanilir ....

artık bu saçmalıklara bir son verin. Domuzun girmediği yer kalmamış, insanlara ürün satmak adına domuzun günahından vurup, yürümeyin.

bu satış stratejileri eskidendi o kadar salak yok bu sitede...
Bunu ben demiyorum 8 Nobel ödülü almış sağlık firmasi soyluyor ...ve heralde bilimsel hiç dergi okumuyor sunuz ...ki satışta yapmıyorum sadece biraz araştırın bilinçli olun

Reklam yapmıyorum satışta yapmıyorum sadece bir araştırın biraz bilgi edinin bilimsel verileri okuyunnn

Hanımefendi tedavi edici özellikte olması için uzun süre kullanmak gerekir bir şeyi kaldı ki pedi ayda 6 7 gün 1 max 2 st takıyoruz zaten taktığımızda pisleniyor kendine hayrı kalmıyor pedlerin. Organada dokunmuyor dışarıdan deri teması ile miyom gider mi yaa. Ha Tahriş etmiyor vs deseniz anlarım da bu biraz pr gibi geldi bana.

M Melek Klnc yav he heeee

kadin pedlerinin cogunda tipki bebek bezlerinin cogunda oldugu gibi petrol atigi oldugu herkesin malumu. Piyasada cokca organik ped de var ama hicbirinin sizin reklamini yaptiginiz ped kadar ucuk vaadleri yok cok sukur, daha akli selimler 🤣

mesela eklediginiz gorselde “kanı” kelimesini “kadı” seklinde yanlis yazacak kadar profesyonellikten uzak degiller.
Ustelik siz hic nobel odulu gordunuz mu? Nedir neye benzer? Kimlere nicin verilir falan? 8 nobel odulunu degil 1 nobel odulunu bile herhangi bir urun alamaz, nobel icat sahibinin sahsina verilir. Bize oturdugunuz yerden az okuyun arastirin vs seklinde cevaplar vermeye utanmadiginiz gibi, isin icine her turlu kotulemede kullanilan gariban hayvan domuzu sikistirmakta da bir beis gormediginiz acik 🤓

simdi lutfen sakince siteden cikin, zeka seviyesi daha dusuk olan insanlarin (ozellikle kadinlarin) oldugu baska bir site bulursaniz (ki hic sanmiyorum) orda takilin siz. Biz size birkac beden buyuk geliriz 😂

Bu nasıl bir dalga geçme şeklidir arkadaşım..?? Belki bir iki kişide de olsa buna inanacak bir an heyecanlanacak hiç mi düşünceniz yok? Zaten konu başlığınızın saçmalığına istinaden gelmiştim "sebepsiz hamilelik" nedir yaaa 🙄

Back
X