• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebini bulamıyorum

Tameriis

19.05.2012💎 💏 💑
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
392
43
48
İyi geceler önce herkese, ya benim 1-2 aydır sürekli bir sağlık sorunum var beraberinde de sanki hormonlarımda bişeyler oldu anlayamadım bir türlü. Regl olcağım zaman bir kaç gün önceden göğüslerim ağrırdı,belim ağrırdı şimdi o göğüs içinde ufak bişey oluyoya acıyor felan o da yok göğsümdede acı yok böyle birşey yaşayan varmı geçici mi acaba yaşımda tam ergen yaş aslında olması gereken şeyler bunlar neden olmuyo ki ya o_O:KK17::mad:

Yaşın kaç? Bazen olur böyle Şeyler. Ama çok sağlık sorunun olduğunu düşünüyorsan check up yaptırabilirsin böylelikle ne gibi sağlık sorunların varsa öğrenirsin.

Yaşın kaç? Bazen olur böyle Şeyler. Ama çok sağlık sorunun olduğunu düşünüyorsan check up yaptırabilirsin böylelikle ne gibi sağlık sorunların varsa öğrenirsin.
Yaşım 17 ,sağlık sorunu derkende ufacık soğuktan grip oluyorum falan,acaba bünyem mi zayıf. Anne baba ayrı babamla kalıyorum yemek durumu biraz sıkıntılı, vitamin ilacımda var gerçi ama korktum biraz :KK17:

Yaşın küçük olduğundan vücudun hormonal değişimlere ayak uydurmaya çalışıyor gibi görünüyor ama aklında soru işareti varsa bir endokrin uzmanına ve jinekoloğa danışabilirsin. ;)

Yaşın küçük olduğundan vücudun hormonal değişimlere ayak uydurmaya çalışıyor gibi görünüyor ama aklında soru işareti varsa bir endokrin uzmanına ve jinekoloğa danışabilirsin. :KK66:
Tesekkür ederimm düzelmezse öyle yapayım o zaman:oops:

Yaşım 17 ,sağlık sorunu derkende ufacık soğuktan grip oluyorum falan,acaba bünyem mi zayıf. Anne baba ayrı babamla kalıyorum yemek durumu biraz sıkıntılı, vitamin ilacımda var gerçi ama korktum biraz :KK17:
Vitamin ve mineral bakimindan zengin beslen koyu yesil sebzeler idealdir

Back