Aynı yerde bulunmanız denk geliş olabilir ama yinede dikkatli olun gerekirse sert bi uslupla uyarın allah korusun neler görüyoruz duyuyoruz
Bilemiyorum yaşları kaçtı siniz yaşınız kaçsizce sebebi neydi dalga mı geçiyor anlamadım
sizce amacı neydi ,bir daha oraya gidersem kötü hissedeceğim,k, çok ders çalışıyorum sürekli gittiğim yerlerHiç tanımadan nasıl rocco şeker verebiliyorlar aklım almıyor, bir daha aynısı olursa kaba bir şekilde rahatsız ettiklerini söyle.
ben 23 yaşındayım onları da bilmiyorum ama en fazla 24 25 duruyorlardı belki benden küçüklerdirBilemiyorum yaşları kaçtı siniz yaşınız kaç
Küçüklerse dalga geçmek için yapıyorlardır diyecektim gerçi artık herkes herşiyi yapar aklı başında insan kalmadı memelekette ne bileyim gençler arasında tiktok akımları bilemem neler var öyle bile olabilir ama yine de dediğim gibi siz tersleyiverin nne demek tanımadığı birine bu üslupla gelmek sizin amacınız ne orada onlar ne yapıyor anında deliriverirdim benben 23 yaşındayım onları da bilmiyorum ama en fazla 24 25 duruyorlardı belki benden küçüklerdir
erkek arkadaslarım var arada onlarla gidiyoruz,onlarla gidersem gitmeyi düşündüm,moralim cok bozuldu ya ağlıyorum resmen evde de calısamıyorum neyse çokO cafedeki erkekleri bir daha yanına yaklaştırma derim tanımadığı bir kıza nasıl şeker verebiliyorlar aklım almıyor, arkada gülen kızlara da gelecek olursak sanırım o erkekle iddaya girmiş olabilirler veya sen kabul etmeyince seni inek(çalışkan) ve asosyal bir tip olarak gördükleri için gülmüş olabilirler ama emin ol sen onlara değer verdiğin sürece onlar birer varlık halindedir, görmezden gelip hiç yoklar gibi davran, insanlarsa anlarlar zaten, bir de bir daha o kafeye gitme derim.
ne kastediyolar bilmiyorum asırı sinirim bozuldu neyse teşekkürlerKüçüklerse dalga geçmek için yapıyorlardır diyecektim gerçi artık herkes herşiyi yapar aklı başında insan kalmadı memelekette ne bileyim gençler arasında tiktok akımları bilemem neler var öyle bile olabilir ama yine de dediğim gibi siz tersleyiverin nne demek tanımadığı birine bu üslupla gelmek sizin amacınız ne orada onlar ne yapıyor anında deliriverirdim ben
Hayır yahu niye ağlıyorsunuz böyle insanlar için ağlamaya değer mi bir daha davranırlarsa kafe görevlilerine söyleyin onları oradan uzaklaştırırlar bile kimse kimseyi rahatsız edemezerkek arkadaslarım var arada onlarla gidiyoruz,onlarla gidersem gitmeyi düşündüm,moralim cok bozuldu ya ağlıyorum resmen evde de calısamıyorum neyse çok
tesekkür ederim sizee
Gerçekten bunun için ağladığına inanamıyorum :)erkek arkadaslarım var arada onlarla gidiyoruz,onlarla gidersem gitmeyi düşündüm,moralim cok bozuldu ya ağlıyorum resmen evde de calısamıyorum neyse çok
tesekkür ederim sizee
rahatsız oldum ve sinirim bozuldu gayet normalGerçekten bunun için ağladığına inanamıyorum :)
tamamdır teşekkürlerHayır yahu niye ağlıyorsunuz böyle insanlar için ağlamaya değer mi bir daha davranırlarsa kafe görevlilerine söyleyin onları oradan uzaklaştırırlar bile kimse kimseyi rahatsız edemez
nedir acaba,şimdi düşününce kutu acık da değildiŞeker değil bence. O yüzden gülüyorlar. Sakın alma.
Abartma istersen bunda ağlayacak üzülecek ne var, iki salak sana güldü diye bişey mi oldu, o zaman sen de onlara gül onlar ağlasın.erkek arkadaslarım var arada onlarla gidiyoruz,onlarla gidersem gitmeyi düşündüm,moralim cok bozuldu ya ağlıyorum resmen evde de calısamıyorum neyse çok
tesekkür ederim sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?