Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSebamed kullanan varm?
hayır kepeğe karşı değil anti-hairloss yazıyor üzerinde saç dmkülmesine karşı sanırım yeni bi ürün henüz kimseden duymadım ama belki kullanan vardır diye soruyorum
ya ben sebamed şampuanı çok önceden kullanmıştım tamam çok güvenli bi ürün güzel temizliyor fakat saçlarımı tararken çok zorlanıyordum. ama bu sadece sebamed için geçerli değil bütün saç dökülmesi karşıtı şampuanlar ve bitkisel şampuanların hepsi bu şekilde yaptı saçlarımı. mesela organicum şampuanında öyle olduğunu düşünüyorum.iyi mi dersen iyi sebamed.fakat saçlarının yumuşak ve kolay taranması için tek çare o marketlerdeki kozmetik yani saç dökülmesinede zararlı olan şampuanlar
yalnız şu var sebamed in bütün ürünlerinde yeni serisi çıkmış mesela güneş kremini aldım ben yeni, eskisine göre baya değişmiş. ama benim şampuanını denediğim zaman bayaa oluyor yeni çıkanları nasıl tam olarak bilemem yinede, denersende bilgilerini yazarsan sevinirim yani öyle bi sorun olmacaksa saçlarda yani sertleştirme gibi bende tekrar sebamed e dönmeyi düşünüyorum.
canım şampuanım bitsin o zamana kadar daha iyi bir şampuan bulamazsan bende almayı düşünüyorum za ten sebamed. birde saç balsamı da varmış belki onunla kulanıldığında yumuşak yapabilir saçları. birde şu sorun vardı sebamed kullandığımda hiç köpürmüyordu