Cilt Bakımı Ürünleri Sebamed ile ilgili görüşlerinizi paylaşır mıydınız?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
reklamdan da anlaşılacağı gibi dove cildinizi sabun gibi kurutmaz.
benim ellerimde kuruluk egzaması var ve sadece dove sabundan memnunum. dr bana sebamet jel al dedi 27 lira werdim aldım ellerim iki yıkamadan sonra tahriş olup yara dökmeye başladı. hala banyoda durur benim sebamedim. benim deneyimim bununla sınırlı kaldı. dove sabunumu çok sewiyorum. kokusu da çok hoş.

bende merak ettim bu kremin ismini bizleri bilgilendirirsen çok memnun olucaz arkadaşım..a.s.

bnm 14 yaşında erkek kardeşim war cildi çok sivilceli sebamed ii gelir mi sizce sivilcelerine?

bnm 14 yaşında erkek kardeşim war cildi çok sivilceli sebamed ii gelir mi sizce sivilcelerine?

sebamed sabun iyi gelir bence yağlı ciltleri çok güzel dengeliyor. ben sabun ve nemlendirici kremini kullanıyorum memnunum ve cildim çok hassas.

sebamed kompakt kullanıyorum sabun gibi ama sabun icermiyo rengi yeşil cilt tipim yaglı memnunum..

Şu cümlelere katılmak durumundayım sanırım:) sebamed konusunda çok askıda kaldım, bir türlü netleşemedim.. ve en sonunda bende dove cream bara döndüm... Problem yok:)) çok çok kuru bir cildim var ve gözlerimde çok hassas olduğu için, uygun ürünü bir türlü bulamamıştım.. şuan için cildimi dove ile temizleyip Anew rejuvanete göz kremi kullanıyorum.. kaşıntı yok, şişme yok, morluklarda bitti... ikili bir krem gündüz kullanılanında güneş koruma faktörüde var (spf25)... bide bu kremi tüm yüzümde kullanıyorum başkada bişiy kullanmıyorum bana yetti... şükürler olsun diyorum.. ve ekliyorum, durumu bana benzeyen arkadaşlar varsa bi denemeliler...ayrıca tüm paylaşımlarınız için çok çok teşekkür etmek istiyorum hepinize.... tecrübede sevgi gibi... paylaştıkça büyüyor...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…