Cilt Bakımı Ürünleri Sebamed ile ilgili görüşlerinizi paylaşır mıydınız?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

echinacea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
27
1
lütfen eğer kullandıysanız yada yakınlarınızda birileri kullanıyorsa deneyimlerini aktarırsanız çok sevineceğim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaşlar...:1hug::1hug:

walla ben senelerdir onun yüz yıkama jelini kullanırım onu duş jeli olarakta kulanırım.çok memnunum.bir sürü para verip aldığım diğer jeller hiç bir işe yaramamıştır ki doktorlardabunu önerir şiddetle tavsiye ederim.

canım ben yıllardır şampuanını kullanıyorum harika. bundan sonrada değiştirmem. bir iki ay önce antiaging yüz ve göz çevresi kremlerini aldım. hiç tavsiye etmem.:1no2: göz çevresi kremi resmen acıttı sürdüğümde demekki tahriş ediyordu. hemen bıraktım. yüz için olanına e vitamini kırdım ehhh idare ediyoruz işte. bu kadar canım.

kullanıyorum çok memnunum özellikle sabun yerine olan temizleme jelini tavsiye ederim...

Bende temizleme jelini kullanıyorum birkaç yıldır.Çok memnunum valla diğerlerine bin basar hiç siyah nokta sorunum kalmadı sanki sıkılaştırdı he.Ama kuru ciltliler için uygun olacağını sanmıyorum.

ben makyaj çıkartmada kullanıyorum yüz yıkama jelini acayip memnunum sivilce olmasını önlüyo
kullandığım en iyi ve ucuz şey diyebilrim...

bende saç balsamını kullanmıştım saçımın en ıyı olduğu dönemdi sanırım:) ve ergenlikte sabunu kullanmıştım.oldukça saglıklı dığer urunlere göre ama bende hep ergenlik yıllarımı hatırlatır:) ayrıca kokusu çok guzel hemen her urunu aynı kokuyor. bırde 30 faktor guneş kremini almıştım. halada kullanıyorum yuzum için denizde.

Ben genital bölge temizleme jelini kullanmıştım,çok iyiydi,yeni bitti.
Tekrar almayı düşünüyorum,çok rahat ediyorum onları kullanınca..
Genital bölge için jel kullanmak zararlı diyorlar ama onlarsız yapamıyorum,napiiim..

sebamedden bende memnun kalanlardanım.. yaglı bi cildim var ve dengeliyo sivilce olusumunuda önlüyo ii temizliyo..

sebamed dermokozmetik ürünü olduğu için doktorlar öneriyorlar, ph dengesi var her üründe, benim de bu sıra bir numaralı markalardan biri aklımdaki

Sebamed kompakt sabun kullandım ayrıca gunes kremini de kullandım, güneş kremini artık kullanmıyorum, aslında iyi korudu ama bana biraz yoğun geldi,sürüp dağıtması zor, sprey olanı varsa daha iyi olabilir. Sabunu hala kullanıyorum, hatta kardeşim de kullanmaya başladı, ikimizde çok memnunuz, şampuanını deneyeceğiz yakında....Biraz pahalı ama değer herhalde.

Yüz yıkama jeli çok güzel,sivilce oluşumunu önlüyor,makyajı çıkarmada harika...Güneş kremi ise felaket yüzüme sürdüğümde yağlı bir görünüm oluyordu bıraktım..

ben sabununu ve güneş kremini kullandım çok memnun kaldım ancak güneş kremi bu yıl etkili olmadı değiştirmek zorunda kaldım farklı bişey kullanıorum çil problemi olupta yüzü yağlı olmayanlara tavsiye ederim hem çilleri azaltıo hemde yeniden oluşmasını engellio bende çil kalmadı...

bu durumu engelleyen ürün neydi acaba adını verebilir misiniz rica etsem?papatya...

yüz temizleme sütü, toniği, nemlendiricisini kullanıyorum memnunum, ayrıca vücut için olan nemlendiricisini ellerim için kullanıyorum ellerim çok kurudur harika yapıyor.Genital temizleme ürünü var ondan da çok memnun kaldım.

ben bir numune kullandım arkadaşlar Q10 anti-ageing idi adı.. kuru ciltliyim üstüne birde hassas bi yapıya sahip.. alerjik bi durumla karşılaşmadım. gözaltımdaki yorgun görüntü kaybolmuş gibi geldi bana.. lakin uzun vadede acaba şu beyaz yağ bezelerine benzer bişi yaratır mı diye endişe ettim.. özellikle bu ürünü uzun zamandır kullanan hassas ve kuru ciltli bir arkadaşımız var mıdır acaba aramızda...

Çil için kullandığın ürünün adını bizlerle paylaşırmısın lütfen.Benimde çok çil var yüzümde kurtumadığım gibi ne kullandıysan çıkmasınıda önleyemiyorum

Çil için kullandığın ürünün adını bizlerle paylaşırmısın lütfen.Benimde çok çil var yüzümde kurtumadığım gibi ne kullandıysan çıkmasınıda önleyemiyorum

Sebamed'in güneş kremini kullanabilirsin sadece yazın değil kışın bile gündüz dışarı çıkarken kullanmanı tavsiye ederim. Tabiki 30 faktörlü falan olsun.Belki çilleri yok etmez ama en azından çoğalmasını engeller. Çil problemi olan biri olarak tavsiye edebilirim. Ama dediğim gibi çilli olan kişiler olarak sadece yazın değil kışında güneşe çıkarken bu tür kremler kullanmalıyız..

Ayrıca benim cildim kuru ve sebamedin visio serisinin Temizleme sütü, toniği ve gündüz kremini kullanıyorum ayrıca banyoda bebe yağını kullanıyorum. Cildimin kurumasını engelleyen tek ürün bu diyebilirim.Yağlı cilt ürünlerini bilemem ama kuru ciltliler için olan ürünlerini kesinlikle tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…