• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon seanslara ne sıklıkla gidiyorsunuz?

emotionleon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
178
16
98
İzmir
uzmanında paylaşımına göre 15 günde bir gitmek iyi deniliyor...

daha fazla bekleyenlerde var,ama bana kalırsa iyi bir epilasyon sonrası cilt birkaç günde kendini toparlıyor.ve sonraki haftalarda alttan da bekleyen tüylerin hemen çıkmasıyla gidilmesi gerek.yani başka birşeyle makas,gibi kısaltma yapılmaması daha iyi.

sonraki seans için daha önce 20 gün beklemiştim ve dayanamayıp gözüme batan bir kaç tüyü manikür makasıyla kesmiştim,ama bakıyorum sonra sertleşiyor onlar,köke dokunmasak da... bende 10 günde alttakilerin hemen çıkmasıyla gitmek istiyorum.
sanırım daha sık gidersek;alttan hepsinin çıkmasını beklemeden,daha çabuk sonuç alabiliriz.

siz nekadar sıklıkta gidiyorsunuz? tavsiyeleriniz neler?
:enbuyukkk:

Son düzenleme:
anajen dönemdeki tüylerin çıkış süreleri farklı olduğu için ve özellikle yüzde çok sayıda gözenek ve tüy olduğu için ,diğer bölgelerden daha sık gitmek gerekiyor bence...

emotionleon ben yüzüm için gidiyorum iğneli epilasyona. Seanslarımı 2 haftadabir alıyorum, yalnız son iki seanstır 2 haftayı bikaç gün geçiyo çünkü artık ya daha gec çıkıolar yada inceliyo oldukları için ben öyle hissediyorum. Ama bende aynen senin dediğin gibi anagen evreyi yakalamak için hepsinin çıkmasını beklemek yerine 2 haftada bir giderek daha kolay bitirilir diye düşünüyorum.

ben geçen yıl başlamıştım. arayı çok uzatıyorum istemeden. bazen 2 ayı buluyor ama kararlıyım artık daha sık gidecem. yaptırdığım yeni uzman 11 yıldır bu işi yapıyor ve kıl kökü fazla toparlanmadan darbe üstüne darbe indirmek lazım dedi :D düşene bir de biz vuralım bakalım... :D:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

en sonki senasımdan 10 gün sonra gittim,çok sert olmasa da tüylerim sayıca fazla ve beni rahatsız ediyor ve senas, temiz bir yüz için uzun sürüyor,yani iyi ki gidiyorum,yoksa o bahsedilen '' bir tur'' olmamış olur,yani bu sefer aynı günkü senas süreleri daha uzun olur.

epilasyona karar verdikten sonra,tüyler sanki daha fazla göze batıyor;sanırım psikolojik:)

daha kısa sürede iyi sonuç almak için senasları aksatmayın bence,uzmanın da tavsiyesine göre tüyler çıktıysa,15günü geçmeyin bence,cildinizde toparlanıyorsa tabii ve yeni başlayanlar özellikle.

Bir ay ; iki gün üstüste yaklaşık 2 saat - 15 gün sonrası ; ardarda 8 gün yaptırdım yaklaşık 7 saatlik uygulama yapıldı. ve neredeyse 3 ay oldu iğneli seanslara devam etmeyeli. Bayağı uzadı yüzümdeki tüyler .Haftaya gitmek istiyorum , bakalım..

Back