Bugun cok verimli bir gundu.Sabah 1 saat yurudum. Aksam da 1 saat 35 dakika yurudum ve 2.5 l t su ictim.
KAHVALTI
2 adet yumurtadan peynırlı omlet 5 adet zeytın 2 dılım ekmek 3 kucuk yaprak marul 1 adet domates 1 kucuk dılım patateslı borek 1 ck bal 1 kupa demleme yesıl cay.
Gunduz moralim bozuktu birsey yiyemedim.
AKSAM
1 porsiyon tavuk sote 4 yk pirinc pilavi
Aksam da 1 kupa demleme yesil cay.
Gayet verimli bir gundu. Sabahta erkenden kalkip yurumeyi dusunuyorum.
07.04.2014
KAHVALTI
1 adet yumurtadan bol peynirli omlet 1 su bardağı süt 5 adet siyah zeytin 2 dilim sımsıcak beyaz ekmek 1 çk bal 2 küçük yaprak marul yarım ceviz 1 çay bardağı demleme yeşil çay (işe yetişmeye çalışırken içemedim)
ARA
2 kupa ıhlamur yarım çay bardağı beyaz nohut
ÖĞLE
1 kase çorba 1 porsiyon salata 1 porsiyon barbunyalı şehriye pilavı
ARA
Yarım çay bardağı beyaz nohut
AKŞAM
1 porsiyon salata 1/2 porsiyon yoğurtlu şehriye pilavı
1 lt su / 3 kupa siyah çay
ARA
1 kupa demleme yeşil çay
1 ayda 5,7 kilo vermiş bulunuyorum. Bu sürede en büyük yardımcım su içimini artırmam, düzenli yürüyüş yapmam, abur cuburu neredeyse kesmem, düzenli kahvaltı yapmam ve akşamları genellikle 18:00den sonra hiçbirşey yememem yardımcı oldu.
Ama kaçamaklarım da oldu. 2 kere neredeyse büyük paket cipsi bitirdim. Evde yapılan tatlılardan dayanamayıp yedim ama sonuçtan memnunum.
15.Nisan hedef 75ti ama olmayacak bir hedefti.
Şimdi 30 Nisan hedef 75 yani 3.300 gr kaybetmem gerekiyor.
Başaracağımı biliyorum.
Burdaki öyküler beni motive etti.
Umarım herkes kendini sağlıklı ve mutlu hissettiği kiloya kavuşur.
Tembellik edip yürüyüş yapmadım akşama da vakit yok. Hayırlısı....
KAHVALTI
1 su bardağı süt 1 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet 6 adet siyah zeytin 1 dilim ekmek tadımlık kek 1 büyük yaprak marul 1 domates 2 küçük salatalık
AKŞAM
6 adet mercimek köftesi(marul dürüm ve bol limon eşliğinde) 1 parça milka bubbly çikolata 1 adet yeşil elma 1 adet portakal 1 kupa demleme limonlu yeşil çay