Tesekkurlerr kizlar iyi cok sukur ama gece ikimzde uyuyamadik o uyurkn bile gidip kontrol ettim bsey var mi renk konusunda katiliorm size cok kisa sure kalmasna ragmen beyazlarni kapatmisti
Ben farklı zamanlarda iki kez sea color çilek kırmızısını denedim mürdüm gibi bir renk çıktı ortaya, boyanın kokusu kullandığım diyer boya markalarından çok farklı rahatsız edici bir kokusu var bana göre en azından ben boyanın kokusundan çok rahatsız oldum ancak boya diğer kızıllar gibi akma yapmıyor gece terlediğimde yastığa boyanın rengi hiç çıkmadı, bir de saç dökülmem neredeyse tamamen durdu...
kokuyu bilemem ama alerjik bir reaksiyon göstermiş anlaşılan.. çok geçmiş olsun.. boya yapmadan önce alerji testlerini ihmal etmemek lazım.. marka ne olursa olsun.. kardeşime de loreal alerji yapmıştı..
iki gün önce sea color aldım ve arkadaşım boyadı ilk boya yapışıydı. ne koku ne yanma hiçbir şey olmadı. rengine bayıldım o kadar doğal duruyo ki hayran kaldım. burda okuduğum şeyleren sonra çok korkmuştum ama bundan sonra sea color kullanıcam. ayrıca eğer saçınız temizken boya yaptıysanız yanmış olması normal. çok geçmiş olsun size her saça her boya kullanılmıyo malesef bende koleston ve garnierden hiç memnun kalmamıştım. loreal ve sea colordan memnun kaldım alerji testi şart ve kirli saça boya her zaman iyidir :)
temiz saça uygulayınca her boya kaşıntı, yanma yapar arkadaşlar
gözenekler açık olduğu için
kuaför bir arkadaşım söylemişti
mümkünse 2 gün falan yıkamadan bekleyip uygulamaya geçin, tavsiyemdir