Saç Rengi ve Saç Boyama Sea color tecrubesii !!

berryy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
41
0
86
Gaziantep
Annemin saclarını demin boyayım dedim nefes almakta gucluk cektıgım ve genzım yandıgı icin balkona attım kendımı geldıgımde annemde banyoya gırmıstı sac dıplerını yaktıgı ıcın dayanamamıs bıle sımdı dudakları sısıyo sanki alerjımız mı var bılmıyorum ama boyle korkunc bı koku olamaz yaa !! Bosuna ucuzun adı cıkmıyo valla hemen sıteye kostum kızlarr benden uyarmasııı :-(

geçmiş olsun..

bilinen markalardan vazgeçmemek gerekiyor özellikle de saç boyası gibi kimyasal madde içeren ürünlerde..

saç boyasının bir kadını kör ettiğini okumuştum haberlerde

Geçmiş olsun :/

Ucuzlukla alakalı değil aslında. Nevacolorda ucuz ama kaliteli bir boya.

Benimde başıma geldi aynısı.

Palette 10.1

10 yılı aşkındır saç boyarım, hayatımda ilk defa bir boya saç derimi böyle yaktı. Çok zor dayandım az kalsın yıkayacaktım

Bende bununla ilgili konu açmak için geldim ama senin konunu gördüm.

Saç derim yandı, bir kaç yeri kabuk bağladı.

Boya olarak renk vermesi falan çok güzel ama bir daha asla saç derime değdirmem o boyayı

Umarım annen iyidir.

Tesekkurlerr kizlar iyi cok sukur ama gece ikimzde uyuyamadik o uyurkn bile gidip kontrol ettim bsey var mi renk konusunda katiliorm size cok kisa sure kalmasna ragmen beyazlarni kapatmisti

Ben farklı zamanlarda iki kez sea color çilek kırmızısını denedim mürdüm gibi bir renk çıktı ortaya, boyanın kokusu kullandığım diyer boya markalarından çok farklı rahatsız edici bir kokusu var bana göre en azından ben boyanın kokusundan çok rahatsız oldum ancak boya diğer kızıllar gibi akma yapmıyor gece terlediğimde yastığa boyanın rengi hiç çıkmadı, bir de saç dökülmem neredeyse tamamen durdu...

kokuyu bilemem ama alerjik bir reaksiyon göstermiş anlaşılan.. çok geçmiş olsun.. boya yapmadan önce alerji testlerini ihmal etmemek lazım.. marka ne olursa olsun.. kardeşime de loreal alerji yapmıştı..

iki gün önce sea color aldım ve arkadaşım boyadı ilk boya yapışıydı. ne koku ne yanma hiçbir şey olmadı. rengine bayıldım o kadar doğal duruyo ki hayran kaldım. burda okuduğum şeyleren sonra çok korkmuştum ama bundan sonra sea color kullanıcam. ayrıca eğer saçınız temizken boya yaptıysanız yanmış olması normal. çok geçmiş olsun size her saça her boya kullanılmıyo malesef bende koleston ve garnierden hiç memnun kalmamıştım. loreal ve sea colordan memnun kaldım alerji testi şart ve kirli saça boya her zaman iyidir :)

söylemeyi unuttuuumm ben tüp boyayı sea colordan aldım ama açıcıyı schwarzkopftan aldım belki ondan daha iyi olmuştur. :)

son bir iki boyamamı sea colorile yaptım hiç bir sorun olmamıştı arkadaşımda kullanıyor o da memnun

temiz saça uygulayınca her boya kaşıntı, yanma yapar arkadaşlar
gözenekler açık olduğu için
kuaför bir arkadaşım söylemişti
mümkünse 2 gün falan yıkamadan bekleyip uygulamaya geçin, tavsiyemdir

Az önce sea color 7.0 la saçlarımı boyadım. Hamilelik iten bu yana yaklaşık 11 aydır boya görmemişti saçlarım. Beyaz kapama özelliği mükemmel...

ben daha once 1 yil kadar kullandim hic oyle bisey gelmedi basima hatta annemde kullanmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…