• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Scotch Brite Mop

kızlar bunların bir çok çeşidi ve markası var hangisini alayım hangisi daha iyi.....kızlar bunu nette buldum nasıl sizce bu iyimi bu marka
$sweep_n_mop1[1].webp

Son düzenleme:
bunları yüzey temizleyici ile nasıl kullanıyorsunuz bende almayı düşünüyorum

Arkadaşlar dün eşim almış bu ürünü bugün kullandım. Hani vileda ile yerleri silerken süpürseniz dahi 1 saç gelir sizi deli eder bir o yana taşır,bir bu yana. İşte bu dertten kurtuldum. Süpürmediğiniz yerlerdeki büyün tozu,kiri,saçı herşeyi topluyor sonra da su da bırakıyor. Özellikle hamilelere tavsiye ederim. Kolay kolay bir şey tavsiye etmem ama bayıldım buna. Eşim mopaştan 22 liraya almış ama bir kaç hafta önce indirimdeydi belki çevrenizde indirimli halini bulanilirsiniz. Eğer becerebilirsem resmini de ekleyeceğim.
Güle güle kullanınn.:enbuyukkk:

Merhaba, konunun üstünden epey zaman geçmiş ama ben şansımı denemek istiyorum belki cevap verirsiniz. Ben internetten araştırdım bu mopların baya bir çeşiti var. Bu resimdeki scotch brite değil sanırım onlar yeşil oluyor çünkü. Butterfly bu modelin adı galiba, çünkü yine flat mop denilen başka bir ürün daha var? Bu ürün tam olarak ne diye geçiyor? Butterfly modeliyse sizin memnun kaldığınız bu mu?

Bende de vardı bundan ilk çıktığında aldım ama parkelerde falan kullanılmaz bu sadece ıslak zeminde banyoda biriken suyu çekmek ve temizlemek için yoksa ev temizliğinde işe yarar bişey değil..

Bende de vardı bundan ilk çıktığında aldım ama parkelerde falan kullanılmaz bu sadece ıslak zeminde banyoda biriken suyu çekmek ve temizlemek için yoksa ev temizliğinde işe yarar bişey değil..

aynen asla hiç kimseye tavsiye etmiyorum buradan okudum aldım sadece ıslak zeminde oda leke falan çıkmıyor saç kıl topluyor parkede izi kalıyor attım kenara duruyor ......

aynen asla hiç kimseye tavsiye etmiyorum buradan okudum aldım sadece ıslak zeminde oda leke falan çıkmıyor saç kıl topluyor parkede izi kalıyor attım kenara duruyor ......

Uzun bir süre ev silmek için iyi bir ürün aradım, o zamanlar bu ürünü de inceledim ve kk da laminant parkede iz bırakıyor tavsiye etmiyoruz şeklinde yorumlar okumuştum.Konuyu hatırlamıyorum. Şimdi ilk sayfalarda herkes çok iyi demiş acaba hatamı ettim derken sizlerin mesajını gördüm ve rahatladım.

Bende aksam mi diyorum ama iyi temizlemez hijyenik olmaz gibime geliyor :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar dün eşim almış bu ürünü bugün kullandım. Hani vileda ile yerleri silerken süpürseniz dahi 1 saç gelir sizi deli eder bir o yana taşır,bir bu yana. İşte bu dertten kurtuldum. Süpürmediğiniz yerlerdeki büyün tozu,kiri,saçı herşeyi topluyor sonra da su da bırakıyor. Özellikle hamilelere tavsiye ederim. Kolay kolay bir şey tavsiye etmem ama bayıldım buna. Eşim mopaştan 22 liraya almış ama bir kaç hafta önce indirimdeydi belki çevrenizde indirimli halini bulanilirsiniz. Eğer becerebilirsem resmini de ekleyeceğim.
Güle güle kullanınn.:enbuyukkk:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405572165.966360.webpbenimkide bu 5yıldır kullanıyorum.arada indirimde diye parex inkini aldım aynı gün çöpte buldu kendini rengini bıraktı tüm fayanslarım mor oldu.ayy aklıma geline yine sinirlendin.schotch britte en iyisi bu moğ konusunda ucuz markalar yada nilinmedik markalar bar amaa hiç bosuna paranızı harcamayın.tecrübe ettiğim için söylüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben parkededw kullaniyorum.ahşap tenizliyiciyle kullanıyorum normal deterjanlarla iz bırakıyor doğru ama yüzeye göre temizliyciyle sorun yaşamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X