Şampuan ve Saç Kremleri Schwarzkoph sıvılaştırılmıs keratin iceren sampuanı bir harika

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50

markette sampuan ararken denk geldigim bir urun oncelikle kokusu cezbetti diyebilirim artı keratin icerdigini ve yıpranmıs saclar icin uygun oldugunu gorunce aldım cunku saclarım boya yuzunden cok yıpranmıs bir haldeydi yumusaklık yoktu bu sampuanı daha ikinci kullanmama ragmen degisikligi farkettim ilk olarak kokusu kalıcı ve sampaunı uyguladıktan snra bile saclarım yumusacık oldu kremle birlikte kullanıldıgında uzun suren yumusaklık oluyor saclarımdaki elektiriklenme azaldı set olarak kullandgı zaman daha buyuk farklar yaratabilcegini dusunuyorm ve oyle kullanmayı planlıyorum bundan sonra bunca zamana kadar kokusu ve yumusklıgı kalıcı sampuan bulamamıstım ama artık vazgecilmezim olacak

sampuanı 7 tlye aldım krem ikili aldım promosyonluydu onlarda 12 tl civarıydı

Son düzenleme:
ben de bu forumda okuyup sarısını kullanmaya başlamıştım bunun, çok memnunum. şampuanını değiştirmeyi düşünen varsa gözü kapalı geçsin derim.

ben de bunun fısfısı var. pek dikkatli okumamışım heralde sıvılarştırılmış keratin olduğunu bilmiyodum içinde. :) saçı ağırlaştırmıyo güzel. live clean'in arganlı fısfısı biraz yapış yapış yapıyodu mesela bu ona göre daha hafif.

ben 2 şişe kullandım setinden. normal sampuanlardan hiç farkını görmedim. yanık saclarıma faydasıda olmadı

peki saça hacim veriyor mu? ben sevmiyorum, sönük saç istiyorum.kabarmasın yani saçlarım.

çok ilgimi çekiyor bu ürünler
spreyi ve maskesini almayı düşünüyorum başlangıç olarak
yorumlarımı yazarım alınca

bende hafta sonu aldım bu sampuandan uzun zamandır vella nın color unu kullanıyordum baktım fıyatları neredeyse aynı bunu denemeye karar verdım dıgerı bıtınce acıcam bende sonucu cok merak edıyorum

bende aldım bu sampuandan dıgerı bıtınce baslıycam cok merak edıyorum sonucu...

dipleri yağlı uçları kuru saça nasıl gelir bu şampuan acaba? dipleri daha da yağlandırır mı? benim saçlarımın uçları çok kuru, krem bile fayda etmiyor düğüm olup duruyor ya:26:

dipleri yağlı uçları kuru saça nasıl gelir bu şampuan acaba? dipleri daha da yağlandırır mı? benim saçlarımın uçları çok kuru, krem bile fayda etmiyor düğüm olup duruyor ya:26:

Aynı benim saçım. Diplerim hemen yağlanır ama saç uçlarım kupkuru. Tabi buda biraz boyadan oldu. Banyodan sonra hele taramak tam bir işkence. Gliss'in yeni çıkan kahverengi serisini aldım ben ama oda kremiyle birlikte saçımı direk açmaya yardımcı olmadı. Acaba bu siyah olanı kremiyle birlikte direk açar mı boyalı saçlarımı?

Şuana kadar kullanmadığım şampuan kalmamıştır heralde ama memnun kaldığım tek şampuan ! Bakım kremiyle beraber kullandım, saçlarımı gece yıkayıp yatıyodum ve sabah bile taramaya ihtiyac duymuyodum. Hem kırıklarımı onardı hem elektriklenmeyi unutturdu hem de saçlarımı yumuşacık yaptı.

Bunun boyalı saçlar için olanını kullanan var mı acaba kızlar? eğer dediğiniz kadar güzel yapıyosa dertlerime derman oldunuz demektir

Benim saçlarım şuanda dipten uca doğal renginde, çünkü boyalı kısımları uzadıkça kestirerek temizlettim. Ama daha önceleri boyalı, yıpranmış kısımlar için bu şampuan serisinin hem şampuanını, hem saç kremini, hem de bakım maskesini kullandım uzunca bir süre. Açıkçası inanılmaz bir faydasını görmedim, alelade bir şampuan kadar etki etti. Belki boyalı olmayan saçlar için daha etkili olabilir tabii ona bir yorum yapamam ama, yanmış, yıpranmış saçlarınızı düzeltmesi için çok da umut bağlamayın.

benimde saclarımın dipleri cabuk yaglanır ucları kurudur ama banyodan sonra cok kolay taranıyor saclarım bazı arkadaslar begenmemis kisiden kisiye degişir normaldir ben memnun kaldım kokusuyla ilgilide cevremdekilerde cok begendi sacta kalıyor kokusu diger sampuanlar gibi ucucu degil

schwaskoph un her ürünü güzel yahuu ben bonacure kullanıyorum o profosyonel bi ürün harika.. bu şampuanda bi internet sitesinden numune almıştım çok begendim çok güzel yumuşatıyo tarak akıp gidiyo saçtan..çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…