- Konu Sahibi __TanRIcA__
tireyleleyleyyy
kanka o değilde,aslında hamam fikri var benim kafamda
sen ,ben, arzu ,patidiğer kızlar gelmezki o yüzden yazmadım onları
ama onlarda olsa keşke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tireyleleyleyyy
arkasındayım aslanlar gibiyapıcam dedim yaptım
aman boşver kankam
beraber gitmekmiay kalbim attı pır pır
cano,kepeğim olmadığı için ona kefil olamam
ama kepeklenme için saçlarını banyo sonrası sirkeli su ile durulamanı öneririm canım
saçında kuruluk varsa oda kepek yapar bak.nem vericek maskeler yap saçına o yüzden:13:zeytin yağı,yumurta gibi...
kanka o değilde,aslında hamam fikri var benim kafamda
sen ,ben, arzu ,patidiğer kızlar gelmezki o yüzden yazmadım onları
ama onlarda olsa keşke
Atın siz havanızı atın:84::85:
Oyyyy sen de gel keşke kankaaam
rica ederim canım.umarım fayda görürsün...Teşekkürler Tanrıça sirkeli suyu deneyeyim bari saçım o kadar kuru değil aslında boya filan da yok ama kepeklenme aşırı derecede var.
puhahahahah acısıyla tatlısıylaHeh kanka benim ölüm fermanım olsun süpersonik fikrin için seni kutluyorum aşkom :44:
sevdalısı tarafından furuldu diye
acısıyla tatlısıyla başlığına topük açıp hüngür sümük ağlarsınız kanka
ahahhahaha
ama alışveriş süsü vererek bir mağazada buluşsak
ahahhahaha
Mısır çarşısı hala B planı özelliğini koruyor bu arada
(cevizli sucuğu sakın ama sakın unutma kanka)
Atın siz havanızı atın:84::85:
Gliss'in ısıya karşı koruyucu spreyini kullanan, memnun olan yada olmayan var mı kızlar
kızlaaaar ben bu ürünleri kullanıyorum yalnız daha uzun süre olmadığındanmı bilmiyorum ama pek etkisini göremedim maskeyle kremini sevdim kokusu çok güzel ama sprey sıktığım zaman yapış yapış oluyo saçlarım o maskeyle yıkadğım yumuşacık saçlarım çok kuru ve yapış yapış oluyo ürünü başka kullanan arkadaşlar sizede böyle etki ettimi sizce yararı olurmu saçlarımı çok düzleştiriyorum boyuyorumda çok kırık var daha etkili bildiğiniz ürünler var mı serum yadabaşka etkili saç şekillendrici öncesi ürünler varmı lütfen yardımm
ben spreyi kullanıyorum çok memnunum direkt etki gösterdi..
ama maske olarak ultra repair şu siyah kutuda olanları tavsiye ederim canım yine gliss 'in