Mutfak Dekorasyonu schafer marka kullanan arkadaşlar memnun musunuz???

• Konu Sahibi angels1987
  • Başlangıç Tarihi
A

angels1987

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi angels1987
daha önce bu konu açıldı mı bilmiorum açıldıysa kusuruma bakmayın..çeyizime schafer yemek takımı almayı düşünüyorum kampanya warmış fiyatıda uygun gibi geldi..sizce nasıl kullanan arkadaşlar memnun musunuz???kullanışlı mı yani içim rahat alabilir miyim bu markayı...yardımcı olursanız sewinirim...

• Konu Sahibi angels1987
bende bu markanın 15 parça bıçak setini merak ediyorum kalitelimi diye. kullananlar varsa yorum yazabilir mi?

• Konu Sahibi angels1987
valla ben kullanıyorum cok mennum yemek takım

• Konu Sahibi angels1987
productimage-picture-schafer-86-parca-deluxe-porselen-yemek-takimi-shf-2026-31995.jpg

• Konu Sahibi angels1987
114860.jpg
buda catal kasık takımı asırı sevıyorum parlak yıkayınca kararma fılan olmuo ılk gıbı oluo

• Konu Sahibi angels1987
Ne kadar aldınız caım yemek takımını ve çatal kaşık takımını.

Bildiğiniz kampanyalı satan bir web sitesi varmı?

• Konu Sahibi angels1987
bende catal bıcak ve yemek takımını aldım ikisi 500 lira şimdi catal bıcak 200 yemekde 300 ama cok guzel modeller var ve kaliteli ömür boyu parca garantili

• Konu Sahibi angels1987
bende 12 kişilik yemek takımını aldım yılbaşından bir hafta önce geçen yılın fiyatından guclubacismile iyiki de almışım hatta model olarak yukarda bir arkadaş resmini koymuş opuyorumnanaktan

• Konu Sahibi angels1987
tencere ..tava ..tabak..çatal kaşık..hepsini schaferden aldım..canım..
alman markası güseldir..daha kulllanmadım ama..fiyatlarda uygun..herkese tavsiye ederim ben..

canım modellere bişi diyemem ama shafer a garanti veremiyoruz dedi benim aldığım yer ordan önce birkaç yerede bakmıştım onlarda aynı şekilde zaten benim aklımda korkmaz vardı gittim hisarın takımını aldım porselen takımımda güral biraz pahalıya geldi ama içime sindi severek aldım

nasıl garanti vermiyoruz ömür boyu garantili parcalar zaten bunu belirten bir belge veriliyor

benim kahvaltı takımım, yemek takımım ve çatal bıçak takımım schafer' dan.. henüz kullanmadım ancak görüntü itibariyle çok severek aldım, porselenide kaliteli..

bugünde başka bi markanın yemek takımını alıcam, schaferdan aldığım günlüğe, yeni alacağımda misafire olucak.. günlük yemek takımınıda 86 parça aldım, schaferdan beğendim opuyorumnanaktan

nasıl garanti vermiyoruz ömür boyu garantili parcalar zaten bunu belirten bir belge veriliyor

ömür boyu garanti verdiğine eminmisin ben çeyiz seti olarak sormuştum ilgilendiğim bi marka değildi zaten ölesine sordum bana söylenen oydu ayrıca ömür boyu garanti vereceğini hiç sanmıyorum

benim aldıklarımın garantisi var elimde, ömür boyumu yoksa 2-3 yıllıkmı bilmiyorum ancak garantisi var yani...

ömür boyu garanti verdiğine eminmisin ben çeyiz seti olarak sormuştum ilgilendiğim bi marka değildi zaten ölesine sordum bana söylenen oydu ayrıca ömür boyu garanti vereceğini hiç sanmıyorum

ben 6 ay önce yemek takımımı ve catal bıcak takımımı aldım ömür boyu parca garantisi var hatta şuanda bile gidip baktım yanlışmı hatırlıorum diye hayır yazıo yani ömür boyu parca garantili diye aldıgım yerin kaşesi fln var mersinden almıstım

Arkadaslar bende Schafer marka almak istiyorum tencere seti, yemek takimi, catal bicak takimi vs. Yalniz yurtdisinda yasadigim icin anca yazin geldigimde alicam. Fakat takip ettigim kadariyla bellii bir satis Subesi yokmus. Acaba Istanbul'da ne gibi yerlerde bulunabilir bu marka?
Internette arastirdigima göre cok fiyat olarak cok uygun geldi bana...

Ben bu markanın ürünlerinin üzerinde çin malı yazısını gördüm.bu yüzden aldığım ürünleri iade etmiştim.Çin malı almak istemeyenler dikkat etsin

schafer'ın istanbuldaki mağazalarını yada satış yerlerini bilen varmı??

konu açılalı çok olmuş ama yeni alacak arkadaşlar belki bakarlar diye yazıyorum

kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum tencerelerini
annem almış bi yemek yaptı ve yıkadı tencerenin dibinde siyah siyah lekeler oldu
sonra aldığı yer tenezül edip evden almadı annem koca kutularla geri götürdü
aradan 1-2 hafta bekledi yeni verdiler aynı sorun onlarda da oldu yine geri getirin diyorlar
annemin müşteri temsilcilerinle görüşmekten boğazları şişti artık
hiç birşey yapamıyorlar birde sen habire tencere taşıyorsun ordan oraya
pazardan alınan tencereler çok daha kaliteli emin olun
sakın ve sakın görünüşüne bakıp aldanmayın

tencere ve çatal bıçak almayın zaten arkadaşlar çünkü shafer porselende iyi benim yemek takımımla kahvaltı takımım shafer baya araştırdım da aldım ama çelikte tercihim korkmaz oldu:KK34:

X