Schafer çeyiz seti 2250 tl sizce nasıl ?

Cnm 6 senelik evliyim simdiki aklim olsa ayri ayri alirim herseyi. Bende buyuk set almistim. Tencere tk nin icindeki dudukluyu kullanmiyorum cok kotu cikti. Tabak takimini ayri alirdim kesinlikle cunku corbaligini vs vs salata tabaklari cok gereksiz.
Ben özellikle set almak istedim diğer türlü çok çok pahalıya geliyor du . zaten beğendiğim takım ç.eyiz setinin içinde aldığım yemek takımıydı.. çelik tencere ye ve düdüklüye ihtiyacım yoktu aslında onları da anneme bırakacağım zaten eve tencere alacaktık.. Birde yengeme aynı tencereleri aldığımız için genelde ürünleri kullandım biliyorum kalitelerini

Hayirli olsun cok uygun fiyata almissiniz. Su an bende arastirma icerisindeyim. Schafer i daha once kullandiniz mi? Celikleri hakkinda cogunlukla kotu yorum okudum cok kararsiz kaldim bende

Hayirli olsun cok uygun fiyata almissiniz. Su an bende arastirma icerisindeyim. Schafer i daha once kullandiniz mi? Celikleri hakkinda cogunlukla kotu yorum okudum cok kararsiz kaldim bende
Abim kasım 15 de evlendi ona da çeyiz seti almıştık schafer dan Çelik tencerelerinden falan da memnunuz suan ama özellikle yemek takımlarında porselenlerde hiçbir sıkıntı yok makinede yıkıyoruz çatal bıçak takımı da aynı şekilde bende uzun Zaman araştırdım memnun olmasak almazdım özellikle denedim hepsini

Porselenden yana sıkıntı olcagini dusunmedim de.. Cogu kisi kullanmadan kuflendi, kullandim yandi, karardi falan deyince gozum korktu acikcasi.. Aslinda sans isi her markanin kotu cikabilme olasiligi var

Porselenden yana sıkıntı olcagini dusunmedim de.. Cogu kisi kullanmadan kuflendi, kullandim yandi, karardi falan deyince gozum korktu acikcasi.. Aslinda sans isi her markanin kotu cikabilme olasiligi var
390 tl ye sayıyorlar Çelik tencereleri onun yerine başka bir ürün seçebilirsiniz ihtiyacınız olan içinize sinen ben onu da dilindim tencere ihtiyacım pek olmadığından daha sonra vazgeçtim

390 tl ye sayıyorlar Çelik tencereleri onun yerine başka bir ürün seçebilirsiniz ihtiyacınız olan içinize sinen ben onu da dilindim tencere ihtiyacım pek olmadığından daha sonra vazgeçtim
tesekkur ederim cevaplariniz icin iyi geceler

ben dün schafer mağazasına gittim ve çok ikna oldum kesinlikle buradan alacağım çeyizlerimi bu 2250tl lik pakete çünkü oradaki beyfendi 2250tl ye mağazadan istediğinizi alabilirsiniz dedi yani paketin içinden istediklerimi çıkartmama izin verdi buda beni çok mutlu etti en azından istemedğim şeyleri almak zorunda kalmıcam :) Ayrıca yine o beyfendi tabakları aldı ve gözümün önünde çat çat diye masaya vurdu ve hiçbişey olmadı

Şöyle düşünüyorum

12 kişilik yemek takımı
12 kişilik çatal bıçak takımı
Çelik tencere takımı
Kahvaltı takımı
Baharatlık takımı yerine=Bıçak seti
Çay seti yerine = Misafir bardak seti
Birde schafer ın porselen saklama kabları var onlardan almayı düşünüyorum.Aşşağıdakilerden

Bunun dışında Günlük yemek takımı ve çatal bıçak takımı ve baharatlık takımımı da schafer dan almıcam toplu olarak

Son düzenleme:
Seramik tenceleri var dimi Can'ım 1 tencere 1 tava büyük boy bir de indirim yaptırabilirsin bende aynı şekilde sipariş verdim 2180 E 70 tl 70 tl dir bide 6 lı fincan takımı aldım hediye olarak 500 tl de kullanabileceğim 100 tl değerinde indirim kuponu aldım onunla bir kaç eksiğim vardı onları alacağım

Evet canim sen nereden aldin ben AVM de baktım belki orada yapmayabilirler ama başka yere de bakarım mutlaka sağol

Evet canim sen nereden aldin ben AVM de baktım belki orada yapmayabilirler ama başka yere de bakarım mutlaka sağol
Schafer ın bütün mağazalarında aynı şeyleri yapabiliyolwr Can'ım Atlas'park da kine baktım ben baya Bi gittim geldim sonunda karar verdim :)

Schafer ın bütün mağazalarında aynı şeyleri yapabiliyolwr Can'ım Atlas'park da kine baktım ben baya Bi gittim geldim sonunda karar verdim :)

bizde haftaya alcaz inşallah artık halletmem lazım bütün arkadaşlarım aldı ne zaman aldıınız diye şaşıyorum o kadar evlilikten uzak insanlar bile almışlar ben zamanında almadım şimdi sıkıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…