Schafer çeyiz seti 2250 tl sizce nasıl ?

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
87
31
Merhaba kızlar çeyiz seti araştırmasındayım karaca bernardo korkmaz hepsini dolaştım ama fiyatlar biraz yüksek geldi içlerinde de çok fazla bir ürün yok . Bugun schafer ın kendi mağazını aradım anadolu yakasında atlaspark a açıldı daha önce de gidip bakmıştım bu çeyiz paketine aklıma yattı sayılır bugun yarın gidip almayı düşünüyorum .. İçindekiler
86 Parça yemek takımı
90 parça çatal bıçak takımı
2 adet seramik tencere
31 parça kahvaltı seti
14 parça baharat takımı
çelik tencere seti
cezve seti
Çay seti (bunun kaç parça olduğunu hatırlamıyorum 6 kişiliktir sanırım tepsili şekerlik li falan olanlardan 300 tl falan )
bu kadar diye hatırlıyorum ben çelik tencereleri istemediğim için yerine başka ürün koydurmayı düşünüyorum değerince ona da olur dediler .. Fiyat konusunda da indirim yapıyolar 2100 tl ye falan bırakıyorlar sanırım daha önce hesap yapmışlardı ama unuttum .. Fikirlerinizi bekliyorum

canım modelini atar mısın
ben schefera karşı önyargılı oldum. komşumuz teneke gibi dediği için.
bir mağazasına gittim 2100 tl dediler ama modelleri hiç hoşuma gitmemişti. güncel modellerdi ama bana hitap etmemişti açıkçası.içinde 12 kişilik yemek takımı 6 kişilik kahvaltı çatal bıçak 12 kişilik ve tencere düdüklü cezve çaydanlık. klasik çeyiz paketi canm. parça olarak bilmiyorum.almayacağım için sormadm onu.
yengeninki iyi çıkmışsa sende ordan al. mesela karaca ya iyi diyende var kötü diyende. bence satışa sundukları ürünle alakalı. kendi içlerinde de derece derece ayrılıyorlardır belki.
ben olsam hiç schefer almam. senin içine sinmiş ama.
bir de tencere setini neden çıkarıyorsun. komşumuz tenceresi için demişti zaten. yemek takımı çokta önemli olmayabilir.
bu da benm konum canm bi bakar mısın modellere http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-hangi-yemek-takimi-fotografli.879891/

Model olarak hepsini seçebiliyorsun benim çok beğendiğim Bi takım vardı 2000 tl idi indirim de 1100 tl idi o Zaman onu alacaktım o Zaman model sınırlaması yok sadece 1 2 takım vardı özel seriymiş onlar eklenemiyordu . Tencerelerimi karacadan almıştım daha önce granit ve seramik olarak tencere ihtiyacım yok onun yerine değerinde başka ihtiyacım olan şeyler alıcam bende günlük yemek takımı almayı düşünüyorum . Onun dışında yengemin tencereleri de güzel bende kullanıyorum arada ona schafer ın kendi mağazasından almamıştık o yüzden yemek takımlarında çok fazla çeşit sunmamışlardı.. Diğer mağazaların da bu şekilde yapıyolar mı bilmiyorum benim dediğim mağaza yeni açıldığı için müşteri kazanmak adına ekstra indirimler yapıyolar schafer mağazası çok fazla yok zaten çay seti de 12 kişilikmiş bu arada 350 tl Etiket fiyatı

modelin adı nedir canm ya da fotosu var mı??
benm topiğimdeki modellerede bi göz atabilir misin??

modelin adı nedir canm ya da fotosu var mı??
benm topiğimdeki modellerede bi göz atabilir misin??
Baktım Can'ım model olarak yok orda ama Korkmaz'ın ilk resimdeki modeline benziyor sanki biraz onun yuvarlak modeli gibi ama yarın gidip almayı düşünüyorum orda fotoğraflarını çekerim size de fikir olur

Baktım Can'ım model olarak yok orda ama Korkmaz'ın ilk resimdeki modeline benziyor sanki biraz onun yuvarlak modeli gibi ama yarın gidip almayı düşünüyorum orda fotoğraflarını çekerim size de fikir olur
tamam canm foto bekliyorm
e topiğime girmişken bi yorum yapsaydın bari hangisini beğendin ya da beğenmedin

Be
Schaffer kullanıyorum ve memnunum ama şans belkide. Daha iyi markalardan şikayetçi olanı da duydum ucuz markalardan memnun olanı da ama ben gayet memnunum.

Hayırlı olsun aldın mı fotoğraf atarsan sevinirim merak ettim kalitesi nasıl

Hayırlı olsun aldın mı fotoğraf atarsan sevinirim merak ettim kalitesi nasıl
86 parça yemek takımı ( sırf bunun için aldım çok beğenmiştim 2000 tl Den 1100 E düşmüştü tek almak istemedim ) 90 parça çatal bıçak takımı , 12 kişilik çay seti , 18 parça tencere seti , 3 lü cezve takımı , 6 kişilik kahvaltı takımı bu da yeni gelen bir model Di İngiliz modeli çok hoşuma gitti , 14 parça baharat seti 1 adet büyük seramik tencere 1 adet te büyük seramik tava bunlar hediyeydi ekstra 6 kişilik kahve seti hediye ettiler 2250 Den 2180 E düştüler kredi kartına bu fiyattan taksit oluyor schafer ın kendi mağazasından aldım henüz gelmediler bu hafta içinde gelir 2 adette 100 er tl lik hediye Çek'i verdiler 500 tl üzeri alışverişte kullanabileceğim

Hayırlı olsuun darısı bana inşallah ağız tadıyla kullan :)

canm toplam kaça aldn ben anlamadm :) 2180 sanırım ve 200 tl hediye çeki mi

ama o 200 ü harcamak için sana 500 tl alışveriş yaptıracaklar :)
Aynen ama çift taraflı tavası var schafer ın çok kullanışlı çok güzel bişey içinde herşey buharda pişiyor ondan alıcam 4 tane 125 tl , akrabalar istemişti zaten oluyor 500 tl :) kendime aldığım da bedavaya geliyor

ay evet canm o tavalar çok iyimiş hemde schafer olanlar iyi diyorlar alanlar memnun
zaten o tavalar en uygunu 100 tl dediğin gibi 1 i bedavaya geliyo al bari zamanı geçmeden :)

ay evet canm o tavalar çok iyimiş hemde schafer olanlar iyi diyorlar alanlar memnun
zaten o tavalar en uygunu 100 tl dediğin gibi 1 i bedavaya geliyo al bari zamanı geçmeden :)
Yengemde var arada kullanıyorum içine at sebzeleri tavukları kapat kapağı nefis Bi yemek oluyo çok ta sağlıklı ne ocak batıyor ne koku yapıyor gerçekten çok kullanışlılar temizliği falan da çok kolay

sızdırma yapmıyor dimi markası schafer mı
ne kadar bu arada mağazada

Cnm 6 senelik evliyim simdiki aklim olsa ayri ayri alirim herseyi. Bende buyuk set almistim. Tencere tk nin icindeki dudukluyu kullanmiyorum cok kotu cikti. Tabak takimini ayri alirdim kesinlikle cunku corbaligini vs vs salata tabaklari cok gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…