Schafer Çeyiz Paketi Hakkında

tipeks

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
6
0
6
33
Merhaba arkadaşlar
Ben çeyiz olayına yeni girdim ve baya uzağım bu konulara. :) Arkadaşım Schafer Çeyiz Paketini almış bende almak istiyorum fakat burdaki yorumlara bakınca vazgeçebilirim her an.

Öncelikle Kahvaltı Takımı;

Eki Görüntüle 786610

Yemek Takımı;

Tencere Seti;

Birde ÇBK seti var onun resmini bulamadım. 4 takım birlikte 1.500 TL. Aklım karıştı lütfen alıp kullanan biri varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.(Özellikle tencere takımı konusunda.)

bende bu konu üzerinde arastırma yapıyorum ve bu seti toptancılardan almaya karar verm ki aynı set ki bide güral var kampanya olarak yine 4 takım bu şekilde ama güralın.ve ben izmirde oturuyorum burda fincancılar carsısı var bu urunu toptan satıyor ister güral da al ister schaferdan al 1150 tl demişti.ablamda istanbulda oturuyor bu setın yanında krıstal takımıda içinde 1300 tl ya bırakırım demıs adam.tabi ben istanbuldan almak ıstemıyorum gondermesı zor bıde ben gorup seccem yoksa ıcıme sınmez.
şimdi bir arkadasım dedıkı ister gural al ister schafer al ikiside aynı.hangısının görunusu guzelse onu al dedı.ben daha henuz almadım halen arastırma yapıyorum.eger sen aldıysan yada vaz gectıysen haber verırı mısın?

Schafer'ın çelikleri çabuk paslanıyor. Bence almayın derim. Dikkatli araştırın bence. Utanmasan "N'olur almayın." derim çünkü çabucak paslanacak bir şeye para verip evliliğin ilk günlerinde üzülmek çok yanlış diye düşünüyorum.

Evet çevremdeki çoğu kişi bunu söyledi. Almadım bende. Kampanya çok iyi ama hemen hemen aynı fiyata Karaca ve Kütahyanın kampanyası da var. Duyduğum kadarıyla Kütahya Türkiyede üretiyormuş ürünlerini ona yöneldim şimdi. Hem uygun hemde Türk Malı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…