scapula cevap beklıyorum

G

GECEYARISIGÜNEŞİ

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi GECEYARISIGÜNEŞİ
merhaba ben sunu merak ettım hanı sut yapması ıcın rezene kımyon reyhan cayı onermıstın ve bırınden bır cay kasıgı koyucaksak dıgerlerı onun bıraz azı olarak yapıcaz fakat ne kadar su koyucaz acaba ayraıntılı yazarmısın sımdıden tesekkurler

arkadaşım benim de aniden sütümde azalma olmuştu doktor mama takviyesi yapmamı söylemişti , ben 2 gündür sadece rezene çayı içiyorum çok faydasını gördüm bebeğimi 2 gündür mamasız emziriyorum . 1 su bardağı ölçüsü suya 2 tatlı kaşığı rezene çayını cezvede kaynatıp 3 - 5 dk bekletip süzüp az şeker katıp içiyorum . günde 2 su bardağı içiyorum . dene istersen

bu arada rezene çayını aktardan aldım eczaneden değil .

bende rezene cayı kullanıyorum maşşallah sutum baya cogaldı dene ıstersen mılupanın rezene cayı 1 su bardagına 2 tatlı kasıgı koyuyorsun canım hem kendın ıcebılırsın hem bebegınede ıcırebılırsın

kusura bakma arkadasim yeni gördüm..rezene kimyon ve reyhani alinca bir kavanoza o oaranda karistir yani karisim hazir olsun..diyelim 100 gr rezene aldin icine 20 gr kimyon 10 gramda reyhan oraninda karistir..suyu sana bagli..bir caydanligin üstü suyu kayanat bundan bir yemek kasigi demle..gün boyu iki caydanlik üstü icmis bizim arkadas ama onun ikizleri vardi..eger sana tadi yogun gelirse kaynamis su kat..cay misali kimi demli icebilir kimide acik icer yani sulandirir ama daha fazla bardak icerek ayni oranda icmis olur..
insaallah faydasini görürsün..arkadasim rezene tek basina da iyi ama kimyon ve reyhanda olunca benim bebeklerimde ve bende hic gaz problemi yasamadik üstelik bol bol sütüm oldu dedi..

Son düzenleme:
bende aldım hepsini deneyecem
sağol sacpulacım

sımdı yapıyorum
, sutumde azalma var gıbı hıssedıyorum ınsallah etkısını gorurum tesekkurler hepınıze

ben yemek kaşığı ile ölçtüm 8 yemek kaşığı rezene 2 yemek kaşığı kimyon 1 yemek kaşığı reyhanı karıştırdım
demlerkende her bir fincan için 1.5 çay kaşığı koydum tadı gayet iyi oldu gibi isteyen böyle deneyebilier bakalım artacakmı sütümüz

ay ben yanlısmı yaptım ne ıgrenc oldu tadı ıcemedım bı de oyle deneyeyım olmazsa hazır rezene cayı alıcam napayım....

X