oooh tatili bana kaldı zemuszemus ama yinede yarı maaşı alırım haaa :lepi:tamam anlaştık sabah gün doğumu akşam gün uyuması en ilgi alanım tam benlikhihoyyyt
anlayacağın ben 7 /24 çalışırım sen tatil kısmınla ilgilenirsin:roflol::roflol:
ooy gelicem tabi nazlım kadriyenin senin bebişlere nazarlık takmadan mis kokularından tadıp öpmeden olur mu hiiç :ecrin_bebek:Herşeyden önce iş iş iş..Hayırlısı olsun canım benim hoş biz konuştuk ama olsun Allahım güzel yüzünü hep güldürsün..Öyle güzel biryerde çalışacaksınki değil kk 10 tane kk birleşsin aramazsın:)Bizler hariç tabiki dostların arkadaşların seni çok özleyecekler ve bekleyecekler buna emin ol birtanem..Hayırlısı ile git gel bebiş seveceksin öyle kararlaştırdık:)Kocaman öperim mavişim seni.. a.s. a.s. a.s.
teşekkür ederim cnm buyrunnnnnnnnnhayırlı olsun
umarım yeni işinizde mutlu ve huzurlu olursunuz..:Saruboceq:
saol deruşum darısı senin başına inşallah gülüm ver bi yanak ablana Şenizhayırlısı olsun sevil ablacım
bende çok istiorum çalışmak ama maalesef bulamıorum
herşey gönlünce olsun seni çok seviom ablam
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
:a015: :gitme: Şeniz opuyorumnanaktan a.s.
canım ablacım inşallah senin için hayırlı olur, biraz geç gördüö.
sen iyi olda varsın biz seni özleyelim, anımızda olupta mutsuz olacağına mutlu olda ayrı kakalım.
seni çok seviyorum a.s
umarım çalışmak isteyen herkes iş bulur kızlar
hamişler sağlıkla bebeklerini alır kucağına
bekarlar evlenir
maddi sıkıntılar yaşayanlar rahatlar
ailevi sorunları olan herkes süt liman hayat sürer
kendine yeni hayatlar yollar kuranlar hiçbir sıkıntı görmez
sağlık problemi çekenler derman bulur iinşallah inşallah tüm dualarınız dileklerinz kabul olur :Saruboceq: :Saruboceq:
kk yı ve bana edindirdiği güzel arkadaşlıkları dostlukları çok seviyorum
:enbuyukkk: kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan