Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazar olursa gelebilirim arkadaşlar. Saat ve yer önemli değil... Sizi de özledim..:teytey:.
pazar olursa gelebilirim arkadaşlar. Saat ve yer önemli değil... Sizi de özledim..:teytey:.
seninle tanışmayı çok istiyorum sibelcim pazar demişsin fakat ben yinede cumartesi gelebilmeni umuyorum cnm :1hug:
cok gecmıs olsun canım.ıdraryolları enfeksıyonu ben hep olurmusum kucukken .şimdide ayagı cıplak dolasıyım(kışın) hemen bobrekler baslar.acıl sıfalar.nerde varsa AMİNBen gelemiyorum. Çınar'da idrar yolu enfeksiyonu başladı. Ateşi yok Allah'a şükür ama onu bırakıp gelmek içime sinmez. Sana sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum.
Sbluecim ben de tanışmak isterim cidden seninle. Cumartesi çok zor ama şansımı zorlayacağım. Bir de kimle geliyor hiç belli değil ya da ben mi göremedim? kaydirigubbakcemile
cok gecmıs olsun canım.ıdraryolları enfeksıyonu ben hep olurmusum kucukken .şimdide ayagı cıplak dolasıyım(kışın) hemen bobrekler baslar.acıl sıfalar.nerde varsa AMİN
yer: konakpier haskahve
27 aralık cumartesi saat 13 00
dıptısınannesi
güneş55
başak35
desibel ?
xeno ?
deruş ?
yengeçburcu ?
denmur
dodidodi
march7