Sayılarla Şifa

Ben en çok 520 ı yapıyorum Allaha şükür hep de olunlu sonuç alıyorum. Bir gğn yaptığımda ertesi gün kv 50 tl para verdi bir gün yaptım 2 gün sonra kp markete çağırdı ne eksiğiniz varsa alın diye bir dönem düzenli yaptım ekişe gitmeye üşenen eşim 2 gün üstüste her haftasonu işlere gitti bir keresinde hatta 1 seferde kazandığı paranın 2 kstını kazandı

Bir de annemin dizi çok ağrıyordu bi akşam ben de tıkanıklıkları açma sayısını yazdım bacağına ağrısı bir süre sonra geçti.

Kendimde kilo verme iştah kapatma sayılarını uygulayacağım

520 çok iyi ama gerçekten.
Nasıl yapılıyor yani 520 kere mi istediğimiz şeyi tekrarlıyoruz

Biraz anlatabilir Misiniz tam olarak anlayamadım yani olumluyu olumsuza çevirmekteki sayı kadar mı istediğimizi tekrar edicez
Yok mesela 5.2.0 para akışı için ya (beş iki sıfır) bu kadar istediğin kadar söyleyebilirsin tek bir seferde de olabilir 3/5 seferde de olabilir senin frekansınla ilgili bi durum mesela 5.2.0 yazan kağıdı su bardağının dışına da yazıp yapıştırabilirsin falan nasıl işine geliyorsa :))

Yok mesela 5.2.0 para akışı için ya (beş iki sıfır) bu kadar istediğin kadar söyleyebilirsin tek bir seferde de olabilir 3/5 seferde de olabilir senin frekansınla ilgili bi durum mesela 5.2.0 yazan kağıdı su bardağının dışına da yazıp yapıştırabilirsin falan nasıl işine geliyorsa :))
Yani 5 tanede 2 tanede söyleyebilirim öylemi

X