sayıların büyüsü

ezelonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
46
Yer
Kocaeli
merak edıyorum kızlar bir sayı sızın hayatınızda bu kadar cok yer aldımı benım dogum gunum 7 ocak esımın 27 agustos oglumun 27 kasım ılk tanısma 7 temmuz esımle kacarak evlendım 17 kasım 27 ocak nıkahımız 7 subat dugunumuz haytımızın her yerınde 7 rakamı var sayılar buyuzden benım cok ılgıncıme gıdıyor ve bunlar ınanın tamamen tesaduf yanı dugunumuzu falan ılla 7 olsun dıye kesınlıkle ayarlamıadık bı gun esıme su su hangı gun bakıyım unuttumu dıye sorarken fark ettık sızcede ılginc degılmı???

benimde 26 rakamıyla ilgili çok tesadüfüm var. 26 eylül doğumluyum. 2600 gr doğmuşum. ben doğduğumda babam 26 yaşındaymış. Kardeşim 13 kasımda doğdu. 26'nın yarısı. üniversitede mezuniyet tarihim 26 haziran. Bakalım daha 26'lı neler görücem

Oğlumun doğum tarihi 07-08-08 , birgün sonra doğsaydı güzel bir tarih olacaktı.

12.12.1984 dogumluyum gercekten diğer kardes ve arkadaslarıma gore acayıp sanslıyım hemde herseye kotuye yorup karamsar olmama ragmen.. nıkım gibi çok kasvetlı bi insanın aslında ama nasıl bi sansa hep bana gülüyr..

İlginçmiş gerçekten :44: Ben de ne zaman saate baksam aynı şeyi görüyorum. Saat hep 14:53 :44: İstanbulun fethidir 1453 ama bir alaka kuramadım kendimle

Canim bizde de 27 yle birsey var :) 27 mayis annem dogumlu, 27 agustos amcam, 27 temmuz halam, 27 mart yengem , 27 nisan oteki yengem vee deee oturdugumuz ev nosu da 27 bu sokaktaaa :)))

Ilginç dimi ???? :)))))))

şimdi düşündümde bizimde varmış böyle sayılarımız.25 martta biz nişanlımla tanıştık oda 25 martta işe girdi.14 martta dini nikahımız oldu 14 mayısta benim doğum günüm.27 aralık nişnalımın doğum tarihi resmi nikahımızda 27 nisanda oldu.vayyy bee cidden ne ilgiç tasadifler.hayırlara vesile olsun inşallah..

7 benim uğurlu sayım 7 şubatta evlendik =)) benim o kadar tesadüfüm olmadı ama dün seda sayan'ın programında prof. dr. ömer ç. 7 sayısının önemini anlatacaktı ama sağolsun oğluşum durmadığı için izleyemedim..

hımmm bizde eşimle 11 eylülde(2006) tanıstık- 22 eylulde(2006) arkadas olduk ,22 martta(2007) sevgili olduk,22temmuda(2007)evlenme teklifi etti,22 kasımda(2008)nikahımız oldu,22eylüldede (2009)da dugunumuz oldu ilki.. ikinci dugunum 25eylülde..22nisan 2011de hamıle kaldım..22mayısta kanamam basladı 30dada tam anlamıyla dusuk yasadım bi nişan farklı 9agustosta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…