- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #1.281
bende çok acıktım akşamda doğum günüm sebebiyle iftar yemegi var ne giysem acaba die düşünüorum
iftar iftar pek iyi rast gelmmeiş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok acıktım akşamda doğum günüm sebebiyle iftar yemegi var ne giysem acaba die düşünüorum
teşekkürler hazal ben de fatoş. ben de paylaşıma açığımdır.
memnun oldum fatoşcum. kendini biraz tanıtır mısın
teşekkürler hazal ben de fatoş. ben de paylaşıma açığımdır.
mutlu yıllar
bu arada sanırım doğru yerdeyim arkadaş edinmek için
merhaba fatoş bende ebru
iftar iftar pek iyi rast gelmmeiş ya
oğluşu uyutunca hayattan kendim için zaman çalmaya çalışıyorum.kendimi geliştirmek istiyorum.öğretmenim küçük bir ilçede yaşyoruz işimiz gereği.eşimle çok sorunlarımız var hiç bir paylaşımda bulunamıyoruz...ben de kendime dost edinmeye çalışıyorum burada umarım iyi dostluklar edinirim.burada konuşup dertleşebileceğim arkadaşım yok malesef:S nette çocukla ilgili bişeyler ararken buldum kadınlar klübünü işte buradayım şimdi.önce burada konuşulan terimleri öğrenmeye başlamam gerek galiba .mesela topik ne onu bilmiyorum:)
teşekkür ederim
tabi tanıtayım 28 yaşında evli 1 çocuk annesi hayatın içinde sıkışıp kalmış biriyim...
napalım ramazan olunca eğlenme filn yalan oldu bizde yemek yiyelim bari dedik
bu arada kızlar sizi tanıyabilir miyim?
bu arada kızlar sizi tanıyabilir miyim?
bende hazal canım ıspartada yaşıyorum :) burda dostane gönüllerle zamanı öalışıyorum
Öncelikle merhabalar :) Bende yeniyim aranıza katılmaktan mutluluk duyarım
ay burasıda boş ya bugün herkesin işi var sanırım essssrrraaa nerdessiiiinnn