- 21 Nisan 2011
- 10.853
- 709
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #1.081
tabiki bacım
zelişmi vardı, nie gelmedi buraya :26:
yazdım ya sana canım benim topikte zeliş var gel orayada diye sen görmedin msjı heralde kaçtı oda zaten yazışamadıkki cnım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki bacım
zelişmi vardı, nie gelmedi buraya :26:
Tamam tatlim mutlaka gelcem topigine
Sende bebis varmı esracim
Selam banada yer var mı acaba
yani bende tırstım biraz ama yazık kıyamadım çıkadım kuşta olsa canı var nasıl çırpınıyor yazık ya ben hiç kıyamam öyle
bi defasında ben liseye giderken balkonda ders çalışıyordum birde baktım aşağıda bi tantana var
yan komşumuz olan 65 yaşındaki koca adam tutmuş kuşu ayağınada bi ip bağlamış vermiş torunnun eline
oda küçük çocuk bilmiyor çekiştiriyor kuş nasıl cik cik ama görsen ablamla inip hemen kurtardık adamda demediğimiz kalmadı o günden bu yana hala konuşmam o adamla
insan müsfettesi işte
bende yeniyim kiiii :)
Bebislerimiz olsun cok istiyoruz tatlim ama Kocişimin işi bı süre bebis planlarımızı erteleniyor bize evimizi bile acmadık biz önümüzdeki sene sonunda inşallah evimizde acıcaz bebislerimizi yapicaz
Yüzük 11.000 tl tatlim biraz uzun sürecek ikna etmem
İyi yapıyorsun tatlim hayvanda olsa can taşıyor canı olan her varlığa saygı duyacaksın Kıyamam yaa hayvanları seviyorum âma korkuyorum birazcık yoldaki karıncaya bile Kıyamam
Kötü adam
yok canım bendede henüz
kısmet olmadı daha inşallah olur diyoruz ama nasip tabiii
Selam banada yer var mı acaba
ne demek tabii buyur gel burası esranın topiği herkese açık kapısı
bu arada ben de ersra yım ama başka esra hoşgeldin canım
senin adın nedir acaba
Tabi tatlim nasip inşallah Bebislerimiz olur hamileler topigi bebis topigi acarız
evet canım 3 kız kardeşiz zaten ablam hamile öğretmen o 6 aylık hamile birde 6 yaşında oğlu var
kız kardeşiminde 2 yaşında kızı var oda acil hemşiresi yiğenlerim var yani çok seviyorum ya onları senin varmı yiğenim filan cnım
Teşekkür ederim canım h.b:)
Hmm yani burası esralarla dolu Memnun oldum canım bende hazal :)
slm hoşgeldin canım tabiki neden olmasın gel..
nasılsın ?
inş. tatlım dilerim istedikleriniz olur
abooooooo 11 bin mi? dükkanın fiyatı demi bı fiyat
amin canım ben uzun zamandır evliyim ama kısmet işi bunlar esracımda çok istiyor nasipse olur inşallah
Allah isteyen herkese versin
hayır canım en büyük çocuk benim iki erkek kardeşim var biri ünivrst okuyo diğeri lise..
bende yok yiğen, benim olurda inş. kardeşlerim yiğen sever..
bende çok memnun oldum hazal çok güzl adın var ne kadar hoş geliyor kulağa
Sen bebis dusunuyormusun tatlim ?
EVer tatlim yüzük 11 bin 2.5 krat saf pırlanta Allahım bir gördüm dibim düştü aldırmak icin kocamdada babamdada şansımı deniyordum torun yaparım sana diyorum babama