- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 38
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
iyi geceler şekerim nasılsın
İyiyim tatlim teşekkürler sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler şekerim nasılsın
İyiyim tatlim teşekkürler sen nasılsın
iyim canım çok şükür uğraşıyoz işte
bugün kimse topiğime uğramadım
Benim geçerli nedenlerim var tatlim
Bütün gun sehir disindaydim 2 tane doktora gittim ayrı yerlerde arada alış veriş yaptım
Cok yoruldummmm
neler aldın kız bu konuda çok meraklıyımdır
şehir dışına nie gittin ?
Doktorlarım sehir dısında tatlim o yüzden birinde kontrolun birinde ilk randevum vardi
2 ayakkabı akdim 1 bluz aldım pantolon beğendim almadım cok pişmanım
anladım canım geçmiş olsun...
hayırlı olsun aldıkların, pantolonuda bidahaki gidişine al
Teşekkürler tatlim inşallah geçecek sabır diyorum
Saol Canim alıncaya kadar nasıl dayancam bilmiyorum
Sen de benim gibi geceleri hep forumdasin
canım özel deilse rahatsızlığın ne ?
sabret,sabret alısın
pilim bitmek üzere
canım net gitti, koptum. hala çok yavaş. bişey diyemeden çıktım k. bakma
Gecen ay gözümden ameliyat oldum Canim bı süre her hafta kontrole gidiyorum bu hafta bitti artık 3 ay sonra gitcem bı daha :26:
Bide psikologa gittim bende kapalı yer fobisi ve endişe durumu var sehir değiştirmiyorum otobüs uçak hic binemiyorum denize açıklamıyorum evin kapısı kilitlendimi kriz geçiriyorum asansöre en son ne zaman bindim bilmiyorum
Veeee esimin ısı devamlı sehir dısında ve yurt dısında ben fobim yüzünden gidemiyorum
Bugun bide psikologa gittim 2 tane antideprasan verdi kullansam mı kullanmasam mı bilemedim Saatlerdir araştırıyorum
anladım canım çoook büyük geçmiş olsun gözün iyimi şimdi ?:26:
fobin kötüymüş canım yaa kullan diycem ama o haplar bağımlılık yapıyor..
kendin yenemez misin fobini ? :26: :26:
valla kızmıştım, bilge beni hemen terketti die..
net gitti demek, önemli deil.. eee napıyon ?
İyi tatlim gözümle ilgili sıkıntım kalmadı
Fobim rezalet evet hayatımı kısıtlıyorum cok zor bı durum
Bu fobi bende hep vardi zamanla kayboldu 5 sene önce asansörde kaldık benim fobim travmayla tekrar atak yaptı ve yanına yeni turlerde turetti kendisiyle basedebilmisim gibi
İlaçlar bağımlılık yapan cok bilinenlerden biri diğeride o kadar yan etkisi varki eczaneden almaya korktum internette araştırılaca kullanayım su durumdan kurtulayım diyorum yeni evliyim sersem sersem napicam diyorum
bişey yapmıyorum canım, düzcede bi sorun var sanırım. üst kattakininde gitmiş neti. gerçekten kusura bakma. sen napıyosun bakim?
bende napim çay içtik eşimle..
şekerle yazışıyoz işte..
tatlım ilaçları kullanma boşver.. allah büyük bence inanırsan yenersin, bu fobiyi.. eşin için ilerde olacak cocukların için yenmeye çalış.
ohh ne güzel, eşin bişey demiyormu:)
Haklisin Canim cok denedim gercekten yenemiyorum geceleri kabus görüyorum ataklar yasıyorum bazen kendime hakim olamazsam diye cok korkuyorum
Nerden çıktı böyle abidik gubudik hastalıklar ilaçlar