- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 34
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
- #7.661
kımse gelmıyomu buraya artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden olmasınnnben gelsem olurmuuuu
neden olmasınnn
ben gelsem olurmuuuu
kımse gelmıyomu buraya artık
anaaa niden kimsecikler yok bugün benim topikte,
hep şen şakrak olan topiğim bugün yasta kıslarr gelmedii içünn
ben pek giremedim bu sıralar ehliyet sınavlarım vardı onlarla uğraştım ama aldım sonunda ehliyetimi
ağlama dıye ben geldimmm
ıyıyım cnm sen nasılsınöskemm tubişş naporsunuz fıstıklarrr
tebrikler bende istiyorum ama eşim sen trafık canavarı olursun dıye aldırtmıyoo
hoşgeldin canım nasılsın napıyosun.
sırf ağlamayam diyemi geldin yanii
ıyıyım cnm sen nasılsın
hayırlı olsun tatlımben pek giremedim bu sıralar ehliyet sınavlarım vardı onlarla uğraştım ama aldım sonunda ehliyetimi
nealaka canım kesin kıskandığı içindir. öğreten kurs hocaları genelde erkek oluyor bence oyüzdendir
ama ikna et almaya çalış. artık hiçkimseye yük olmadan istediğim yere gidebilicem beni ençok mutlu eden bu
hoşbuldum cnm özledımde geldim artık hiç denk gelmıyoruz ben ıyı sayılırım bızım canavrla uğralşıyom uyuyo şimdi kafa dınlıyorum sen nasılsın
​ısım var cnm bakamıyorum her zmnnirdesin sen ösgem hem çevrimiçi görünüyon hem gelmiyonn
bendede bıraz tırsaklık var üzerimize gelıyolar deyip duruyorum bide agresfıfım bıraz arbaya bınınce bır kadın şöför neden bukadar yavaş gıdıyorsunuz dıye el kol yapmıştı 9 aylık hamıleydım ozaman göbeme bakmadan kapılar açç bu kadına göstercem gununu dıye ınmeye çalışıyordumki arabadan eşim tuttu