- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
evet dicektim hep berbaber yakalimm
ben kullanmıyorum canım..
sen yakta dumanından faydalanalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet dicektim hep berbaber yakalimm
hoşbulduum bende iyyiim iyi olmaya çalışıyorum çok canm sıkılıyo burda hayat çok sıkıcı burda derken yaşadığım şehiri kastettim
ben kullanmıyorum canım..
sen yakta dumanından faydalanalım..
ahahah, yok icmeyenlerin yaninda icmiyorum benn
hadi bebisler ben kactimmm, iyi geceler
hadi bebisler ben kactimmm, iyi geceler
mersin de ama ilçesinde aslında dışarda hayat var sanırım ama çıkmak da istemiyorum oyle garip bi haldeyim yani :):26:
aslında benm pc yi kapatıp ders çalışmam lazım amaaaaa canm herzamanki gbi istemiyo
bu arada siz nerden napıosnz
mersin de ama ilçesinde aslında dışarda hayat var sanırım ama çıkmak da istemiyorum oyle garip bi haldeyim yani :):26:
aslında benm pc yi kapatıp ders çalışmam lazım amaaaaa canm herzamanki gbi istemiyo
bu arada siz nerden napıosnz
esra sende sıkılanlardan mısın
aynen canm senn ne çalışman gerek neye çalışman gerek
Bence de Esra'cim önce okul. Annem okulu bitirmeden nisanlanmama bile izin vermemisti.
Bazen cok daralip kalsin dügün diyorum da, yok canim ben de bu heves varken, kesin yaparim.
Sigara konusu gecmisken. Kizlar ya ben de birakmak istiyorum sigarayi ama beceremiyorum. 1 kere denedim 2 ay biraktim. Sonra yine bi bahane bulup basladim...:120:
siz yoğunmuşsunuz ya
esra yakında bebiş de ekleniyomuş yoğunluğuna ne dersi canm?
kybele ama eğlencelidir senn işin ne güzel:)
siz yoğunmuşsunuz ya
esra yakında bebiş de ekleniyomuş yoğunluğuna ne dersi canm?
kybele ama eğlencelidir senn işin ne güzel:)
Bence de Esra'cim önce okul. Annem okulu bitirmeden nisanlanmama bile izin vermemisti.
Bazen cok daralip kalsin dügün diyorum da, yok canim ben de bu heves varken, kesin yaparim.
Sigara konusu gecmisken. Kizlar ya ben de birakmak istiyorum sigarayi ama beceremiyorum. 1 kere denedim 2 ay biraktim. Sonra yine bi bahane bulup basladim...:120: