- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 33
- Konu Sahibi sardunyam_06_04
Hoşbuldum canım.Az salona annemlerin yanına gidip geldim Sen napıyosun bakalım?
iyim seçilim napim bizde iftar yaptık şimdi.. çay içiyoz minoşumla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canım.Az salona annemlerin yanına gidip geldim Sen napıyosun bakalım?
Şu 2.Sayfadaki parfümden kullanmıştım.Erkek arkadaşım çok beğeniyodu.
Bu arada bu ay kaliteli rujlarından da indirime giren var.Ben kullanıyorum.Instant Mocha ve Red vazgeçilmezimdir.
İndirime giren göz kalemleri de smooky eyes için gayet hoş bence.
Color Trend serisinin rujlarının sadece renklerini beğendiğim için kullanıyorum.Dudağı çok kurutuyor.Bu arada 6.sayfadaki dudak kaleminde de kaldı gözüm.Benim dudaklarım etlidir ben ruj gibi kullanıyorum dudak kalemini.Üzerine lipgloss sürüyorum.
Cilt ürünlerinin kaliteli olmadığı söyleniyor ama ben bundan birkaç sene önce clear skin serisiydi sanırım yağlı ciltler için köpüklü tonikli nemlendiricili bi set vardı.Ondan kullanmıştım.Acayip iyi gelmişti.:26:
iyim seçilim napim bizde iftar yaptık şimdi.. çay içiyoz minoşumla
canım ben bir avoncu olarak avonun ençok parfümlerini, rujlarını ve rimellerini beeniyorum... kullanıyorum..
Afiyet bal şeker olsun, Allah kabul etsin canım
Parfümleri çok kalıcı değil oriflame a nazaran ama oriflamenin parfümlerinden daha güzel denebilir canım evet.Aynı şekilde rimellerinin fırçaları daha bi özenli oriflame ınkinden.Rujları taşma yapmıyor dudakta.Ama bence mat renklere de yer vermeliler
tabiki hiç biri orjinal parfümler gibi olamazlar..
ama oriflam hiç denemedim.. sen memnun kaldın demek bendemi kullansam acep :26: :26:
Bu arada sen ne kadarlık evlisin canım?
İllaki orijanal kadar olamaz ama oriflame da tavsiye ederim
Hatta bi taşınıyım hayırlısıyla satış temsilcisi olıyım diyorum.Kozmetik ve parfüm daimi ihtiyaçlar.
ben 2 senelik evliyim canım
evet haklısın canım en azından fazla para vermeden ihtiyaçlarını temin edersin
Selam kızlar konuyu tesadüfen gördüm hoşuma gitti sohbetiniz banada yer var mı
vardır tabi tatlım hosgeldınn isim ne ,nereden:))Selam kızlar konuyu tesadüfen gördüm hoşuma gitti sohbetiniz banada yer var mı
Ne güzel. Alalh mesut ve daim etsin canım.Ben de birikim yapıp evlenicem inşallah.
vardır tabi tatlım hosgeldınn isim ne ,nereden:))
kızlar açtıgım konuyu okuyup bana yardımcı olur musunuz