- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede saygısızlık hemde büyük saygısızlık..merhaba arkadaslar, benim bir sIkIntIm var içim içimi yiyor resmen düsündükçe o da su ;
dün nisanlima skypetan konusuyorduk, benim biraz moralim bozuktu fazla konusmuyordum. Nisanlimda ''neyin var, içindekilerini paylas benimle'''diyordu. ama sanki bogazim dügümlenmis gibiydi. herneyse ben öyle oturuyordum karsisinda sustum kaldim. o da birden telefonundan p*rno videolari izleyip ''31'' çekiyordu.... ve bu olay ilk yasanmadi bir kaç kez daha oldu önceden. Bazen bu hareketini aliskanlik yapti diye korkuyorum... ama ben birsey de diyemiyorum. desem de inkar ediyor.. ''sen yanlis görmüssündür'' diyor.
ne yapacagimi bilmiyorum... bana karsi saygisizlik mi yapiyor... inan kafam okadar karisik ki....
ilahi. Tam oturmuş bu mesaj.bencede saygısızlık hemde büyük saygısızlık..
hem derdini soruyor hem o işi yapıyor..yuhhhh
sanki senin derdin benim s...şeyime kadar der gibi
Ay benimdeMidem bulandı
Sürekli değil de, bir kaç daha yaşandı bu olay. O an kendisini uyardım ama inkar ettiSürekli yapıyor mu yoksa anlık mı sürekli yapıyorsa durum vahim ama anlık bir olaysa altında sebepler vardır çözemedim
benim deeeeeeeeeeMidem bulandı