Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay eksik kalsın burada böyle çift. Yeni macerelarını buraya yazacağına Hollanda bdvsine yazsınlar.
Yani bence de hayvanca bisey yapmis kizcagizin nisanlisi.mm
Ona alışkanlık demezler bizim burada, terbiyesizlik diyoruz...bilmiyorum... aliskanlik yapti herhalde bu hareketini
ya bende takinti yapmam... yapiyorsa yapsin ihanetten iyidir.. ama karsimda yapmasi çok zoruma gidiyor
merhaba arkadaslar, benim bir sIkIntIm var içim içimi yiyor resmen düsündükçe o da su ;
dün nisanlima skypetan konusuyorduk, benim biraz moralim bozuktu fazla konusmuyordum. Nisanlimda ''neyin var, içindekilerini paylas benimle'''diyordu. ama sanki bogazim dügümlenmis gibiydi. herneyse ben öyle oturuyordum karsisinda sustum kaldim. o da birden telefonundan p*rno videolari izleyip ''31'' çekiyordu.... ve bu olay ilk yasanmadi bir kaç kez daha oldu önceden. Bazen bu hareketini aliskanlik yapti diye korkuyorum... ama ben birsey de diyemiyorum. desem de inkar ediyor.. ''sen yanlis görmüssündür'' diyor.
ne yapacagimi bilmiyorum... bana karsi saygisizlik mi yapiyor... inan kafam okadar karisik ki....
ohamerhaba arkadaslar, benim bir sIkIntIm var içim içimi yiyor resmen düsündükçe o da su ;
dün nisanlima skypetan konusuyorduk, benim biraz moralim bozuktu fazla konusmuyordum. Nisanlimda ''neyin var, içindekilerini paylas benimle'''diyordu. ama sanki bogazim dügümlenmis gibiydi. herneyse ben öyle oturuyordum karsisinda sustum kaldim. o da birden telefonundan p*rno videolari izleyip ''31'' çekiyordu.... ve bu olay ilk yasanmadi bir kaç kez daha oldu önceden. Bazen bu hareketini aliskanlik yapti diye korkuyorum... ama ben birsey de diyemiyorum. desem de inkar ediyor.. ''sen yanlis görmüssündür'' diyor.
ne yapacagimi bilmiyorum... bana karsi saygisizlik mi yapiyor... inan kafam okadar karisik ki....
Siz sohbet halindeyken, üstelik keyfiniz de pek yerinde değilken adamın sizi yoksayıp kendini tatmin etmeye başlaması sizce saygısızlık değilse, bana bir tane saygısızlık örneği verebilir misiniz acaba, saygısızlık eşiğinizi merak ettim.