saygizlik mi? ne yapmaliyim..

Yani bence de hayvanca bisey yapmis kizcagizin nisanlisi.mm

Bana göre kızcağız değil acınacak bir tarafını göremiyorum. Çok kıskanç ve devamlı kavga ettiği nişanlısının takıla takıla bu hareketine takılıp " evet, ya tükürdüm ne olacak?" demesini beklediği sürece böyle devam eder, ihanettense başka neleri sineye çekmeyi düşünüyorsunuz konu sahibi? Onları da düşündünüz mü, düşünün de şaşırmayın zamanı geldiğinde. Vahşi doğa belgeselleri yardımcı olabilir durumu anlamanızda, malum; içgüdüleriyle hareket edeni daha nasıl tanıyacaksınız?

daha neler. Biz saygısızlık diyelim siz öküzlük deyin. Siz bu adamla bir hayat kurmak istediğinize emin misiniz? Hayır görüşme bitene kadar bekliyemiyor muymuş? O kadar mı azmış. Töbe yarabbim

ya bende takinti yapmam... yapiyorsa yapsin ihanetten iyidir.. ama karsimda yapmasi çok zoruma gidiyor

Valla arkadaşım bence sen bu konuyu düşün. Bilemiyorum zaten bir önce ki konun nişanlımla konuşurken bir hareketi yüzünden aklıma eski sevgilim geldi.
Sen bu adamı sevdiğine emin misin amaç ülke değiştirmek mi?

bence değişik heycanlar arayan bir tip. sapkınlık mıdır sapıklık mıdır?

Ekşi sözlükte bizleri maskara eden böyle konular işte. ..

gerçek ise bu nasıl igrenclik ve kudurmusluk öghhh evlencen mi bununla, evcil hayvan olsa almam ben bunu eve

Eline mi tukuruyor bi kayganlastirici alsin bari tobe yaa.

Siz sohbet halindeyken, üstelik keyfiniz de pek yerinde değilken adamın sizi yoksayıp kendini tatmin etmeye başlaması sizce saygısızlık değilse, bana bir tane saygısızlık örneği verebilir misiniz acaba, saygısızlık eşiğinizi merak ettim.

Son düzenleme:
Hala daha bu adamla birlikte olan kadına PES denir! Kendinize saygınız yok belli ki adamın niye olsun!!!

oha

yok öyle bir eşiği..

konu sahibi tam birbirinizi bulmuşsunuz, o yapsın sen de göz ucuyla "görmemezlikten" gel..

Saygısızlık,terbiyesizlik hepsi yakışıyor su anlattığın duruma...bence evlenme bu adamla Allah korusun sonra daha çok üzülürsün...yolun başındayken bırak gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…