- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
- Konu Sahibi kizilca kiyamet
evet iki hafta önce bu konuyu acmistim son durum
barismistik icimde hala kirginliklar olsada pismanligina inanip eskiye donmek icin buyutmedim
ne buyuk hata etmisim!
barisirken evliligmize biraz daha ozverili ve deger vermemiz gerektigini konustuk
ama bir hafta sonra ayni seyler yasandi bu sefer disarda degil evde kavga ettik
tum hafta calisiyor ve üsüttügü icin uzerine gitmedim normal rutin hayatimiza devam etmistik
hafta sonu yine ilgiden uzak herseye sinirlenen cocuklarin sesine tahammul edemeyen ve o kadar rahatsiz olduki aksam arkadaslariyla
gorusmeye gitti
yahu barisali daha kac gun oldu hafta sonu kendini ispatlayip o "evlilige deger verme" olaylarini hayata gecirmek icin firsat yakalamisken
cok bunaldim cocuklarin sesinden ber disari cikiyorum dedi
bir kac saat sonra dondu ses cikartmadim
cumartesi iyi kotu bir gezintiye cikip aksam yine "off cok bunaldim rahat durmuyorlar" diyip yine gitti :)
peki ya ben? anneyim ama benimde stres atma ihtiyacim yokmu? ben bunalmiyormuyum?
pazar gunu parka gidelim dedigimde öff pöff iyi hazirlanin diye burun kivirmalar
kizdim! kizinca o da bagirdi o bagirinca bende bagirdim ve yine hakaretler birbirimize
yine vuracak gibi el kaldirdi :) ben sana kiyarmiyim sinirlenmistim ondan el kaldirdim yoksa vurmak icin degildi bir daha olmaz diyen adam ustelik
pazartesi cocuklarimin esyalarini alabildigim kadarini aldim ve babamlara gittim
gidecegim dedigim zaman ise (pazar aksami) kapi orda demisti
pazartesi ablasini aradim anlattim cok kizdi esimi aradi
esim onunla ilgilenmedigimi
cok sinirli oldugumu
kendisi dort dortluk oldugunu
isten dolayi cok yoruldugunu soyledi ve ben halederim
eve donmesi icin mesaj atacam ozur babinda demis
evet mesaj geldi bana ve mesajda yazan suydu : " ya adam gibi oturursun evinde yada gidersin bir dahada gelmezsin secim senin"
ve ikinci mesaj "banka kartimi ve anahtarida birak" (banka kartlari bendeydi)
son attigi mesaj ise : evlere bak bir kac gun dur sonra eve gel (ev almayi planliyorduk )
kim olsa dönmez bu mesajlar uzerine ben hic dönmem cevap vermedim hic
uc gun oldu aramadik birbirimizi ablasina "siniri gecene kadar aramiyim hafta sonu gider alirim"demis
cok uzgunum icim tamtakir aramadan durmazdim icimden aramak gelmiyor ciddi ciddi gururumu kirdi
dahada onarilmaz sanirim
Merhaba arkadaslar,
esimle kavga ettik maddi-manevi sorunlardan dolayi cok bunalmistik
islerimiz bir turlu rast gitmedi ve yipranmistik bayagi
kavga ederken saygisizlastik oyleki kufur ve hakaretlere kadar gitti olay
agzimdan cikanlar ve ondan duyduklarim beni o kadar sarstiki
kavganin bir kismi sokakta oldu seslerimizi yukseltmeden kavga ediyorduk
ve elini kaldirdi vuracak gibi geri cekilmedim korkmadim ama yuregime bicak saplandi sanki
cok zoruma gitti ve o hareketi bir kac kere tekrarladi
evde sesler yükseldi kufur ve hakaretler derinlesti (ikimiz tarafindan)
ve ben biraz sakinlestikten sonra "birbirimizin yuzune nasil bakacagiz ben bundan sonra seninle yapamam
kendimi biraz toparlayip gidecegim" dedim
blöf degil o'da anladi ve cocuklari birakir gidersin dedi
iste o zaman saldirdim ona cunku o cok sevdigim adam el kaldirip vurmakla tehtit etti o sevdigim adama kufur ve hakaret ettim
ustune beni (sinirden yada blof)de olsa cocuklarimla tehtit etti !
dün hic konusmadik
almak istedigimiz bir ev hakkinda mesaj cekti ilgilenmem icin hic bir sey olmamis gibi
ben sindiremiyorum iki cocugumla cekip gidecek durumdayim baska sehirde yasayan babamin yanina
planlar bile yaptim kiralik ev bakiyorum kendimce
sizce bu is bittimi sayet bitmezde devam edersek birbirimizin yuzune nasil bakacaz?
bu yara kapanirmi? gururum incindi ve o da bir erkek olarak incindi kesin
barismistik icimde hala kirginliklar olsada pismanligina inanip eskiye donmek icin buyutmedim
ne buyuk hata etmisim!
barisirken evliligmize biraz daha ozverili ve deger vermemiz gerektigini konustuk
ama bir hafta sonra ayni seyler yasandi bu sefer disarda degil evde kavga ettik
tum hafta calisiyor ve üsüttügü icin uzerine gitmedim normal rutin hayatimiza devam etmistik
hafta sonu yine ilgiden uzak herseye sinirlenen cocuklarin sesine tahammul edemeyen ve o kadar rahatsiz olduki aksam arkadaslariyla
gorusmeye gitti
yahu barisali daha kac gun oldu hafta sonu kendini ispatlayip o "evlilige deger verme" olaylarini hayata gecirmek icin firsat yakalamisken
cok bunaldim cocuklarin sesinden ber disari cikiyorum dedi
bir kac saat sonra dondu ses cikartmadim
cumartesi iyi kotu bir gezintiye cikip aksam yine "off cok bunaldim rahat durmuyorlar" diyip yine gitti :)
peki ya ben? anneyim ama benimde stres atma ihtiyacim yokmu? ben bunalmiyormuyum?
pazar gunu parka gidelim dedigimde öff pöff iyi hazirlanin diye burun kivirmalar
kizdim! kizinca o da bagirdi o bagirinca bende bagirdim ve yine hakaretler birbirimize
yine vuracak gibi el kaldirdi :) ben sana kiyarmiyim sinirlenmistim ondan el kaldirdim yoksa vurmak icin degildi bir daha olmaz diyen adam ustelik
pazartesi cocuklarimin esyalarini alabildigim kadarini aldim ve babamlara gittim
gidecegim dedigim zaman ise (pazar aksami) kapi orda demisti
pazartesi ablasini aradim anlattim cok kizdi esimi aradi
esim onunla ilgilenmedigimi
cok sinirli oldugumu
kendisi dort dortluk oldugunu
isten dolayi cok yoruldugunu soyledi ve ben halederim
eve donmesi icin mesaj atacam ozur babinda demis
evet mesaj geldi bana ve mesajda yazan suydu : " ya adam gibi oturursun evinde yada gidersin bir dahada gelmezsin secim senin"
ve ikinci mesaj "banka kartimi ve anahtarida birak" (banka kartlari bendeydi)
son attigi mesaj ise : evlere bak bir kac gun dur sonra eve gel (ev almayi planliyorduk )
kim olsa dönmez bu mesajlar uzerine ben hic dönmem cevap vermedim hic
uc gun oldu aramadik birbirimizi ablasina "siniri gecene kadar aramiyim hafta sonu gider alirim"demis
cok uzgunum icim tamtakir aramadan durmazdim icimden aramak gelmiyor ciddi ciddi gururumu kirdi
dahada onarilmaz sanirim
Merhaba arkadaslar,
esimle kavga ettik maddi-manevi sorunlardan dolayi cok bunalmistik
islerimiz bir turlu rast gitmedi ve yipranmistik bayagi
kavga ederken saygisizlastik oyleki kufur ve hakaretlere kadar gitti olay
agzimdan cikanlar ve ondan duyduklarim beni o kadar sarstiki
kavganin bir kismi sokakta oldu seslerimizi yukseltmeden kavga ediyorduk
ve elini kaldirdi vuracak gibi geri cekilmedim korkmadim ama yuregime bicak saplandi sanki
cok zoruma gitti ve o hareketi bir kac kere tekrarladi
evde sesler yükseldi kufur ve hakaretler derinlesti (ikimiz tarafindan)
ve ben biraz sakinlestikten sonra "birbirimizin yuzune nasil bakacagiz ben bundan sonra seninle yapamam
kendimi biraz toparlayip gidecegim" dedim
blöf degil o'da anladi ve cocuklari birakir gidersin dedi
iste o zaman saldirdim ona cunku o cok sevdigim adam el kaldirip vurmakla tehtit etti o sevdigim adama kufur ve hakaret ettim
ustune beni (sinirden yada blof)de olsa cocuklarimla tehtit etti !
dün hic konusmadik
almak istedigimiz bir ev hakkinda mesaj cekti ilgilenmem icin hic bir sey olmamis gibi
ben sindiremiyorum iki cocugumla cekip gidecek durumdayim baska sehirde yasayan babamin yanina
planlar bile yaptim kiralik ev bakiyorum kendimce
sizce bu is bittimi sayet bitmezde devam edersek birbirimizin yuzune nasil bakacaz?
bu yara kapanirmi? gururum incindi ve o da bir erkek olarak incindi kesin
Son düzenleyen: Moderatör: