- 18 Ocak 2019
- 70
- 44
- 38
- Konu Sahibi Mervekaramela
-
Ben kadina olabilir çocuk düşer kalkar oyle buyur herşeyi anlattım ama beni dinlemiyor bile çocuğu bile anne öğretmenim yanimdaydi demesine rağmen kadin beni anlamak istemiyor. Bos bos yorum yapmışsınCocugu icin endise duyup panikleyen bayan:
1. Reflex ile elestirmis
2. Öfkeskini kontrol edememiş
3. Çok korkmus
Ama siz de bir egitimci olarak sizde öfkenizi kontrol edememis evladi icin endise duyup bagiran bayani sakinlestirememissiniz yani bence kusurlariniz esit gibi...
Uzulmeyin gecer, neler gecmiyorki yani
Biri size konuyla hic bir alakasi olmayan ahlak ile söz ederse bu kadar rahat konusamazsinCocugu icin endise duyup panikleyen bayan:
1. Reflex ile elestirmis
2. Öfkeskini kontrol edememiş
3. Çok korkmus
Ama siz de bir egitimci olarak sizde öfkenizi kontrol edememis evladi icin endise duyup bagiran bayani sakinlestirememissiniz yani bence kusurlariniz esit gibi...
Uzulmeyin gecer, neler gecmiyorki yani
Öğretmenin size haber vermesi gerekirdi. Benim öğrenciler azıcık kolunu islatsa bile annesindan yedek kıyafetlerini istetirimvalla konu sahibi ben sizi bilmem ama kızımın ana sınıf öğretmeni çok ilgisizdi.benim kizim sabahciydi genelde bir gün onu almaya giderken bktimki sabahtan altına isemis tuvaletler dolu olunca kendini uğramamış.kış ayıydı ve kizim biz gibi olmuştu öğretmeni hiç mi hiç farketmedi bunun gibi bir sürü şey daha
Benim kızımda düşmüş ama öğretmeni beni aramadı bile krem sürmüşler tatlı dille ikna etmişler eve gelince anlattı anne öğretmenim bana mucizeli krem sürdü çok acımıştı ama hemen geçti dedi öpmüş öğretmeni sonra krem sürmüş acısını unutmuş kuzum oyuna devam etmiş benim aklıma arayıpta öğretmene çemkirmek hiç gelmedi çünkü bnm için öğretmenlik kutsal bir meslekBen kadina olabilir çocuk düşer kalkar oyle buyur herşeyi anlattım ama beni dinlemiyor bile çocuğu bile anne öğretmenim yanimdaydi demesine rağmen kadin beni anlamak istemiyor. Bos bos yorum yapmışsın
Çocuk bu düşe kalka büyüyecek tamam annedir falan ama çok pimpirikli olduğu konusmalarında anlaşılıyor olumsuz bişeyde direk karşıyı suçlama potansiyeli varMerhaba hnimlar okulöncesi öğretmeniyim...
Bugün size yaşadığım olayi anlatmak istiyorum bna yardımcı olur musunuz?
Bugün bi öğrencim sinifta dengesini kaybetti yere düştü hafif boynunda kızarık oldu .bende annesini aradim. Kızınız yere düştü sizi istiyor gelip bi bakabilir misinz? Dedim ..kadin o kadar sinirlenmiş ki nasıl kızım düşer siz nerdeydiniz ilgisiz bir öğretmensiniz sizin gibi öğretmen görmedim bunlari söyledi o kadar üzüldüm ki sonra benim kafam atti bende benim ilgisiz olduğumu düşünüyorsaniz cocugunuzu alin dedim (normalde boyle bir şey soylenmesi yasak)neyse kadin bana terbiyesiz bilmem neler hakaretler saydırmaya başladı.. kadina ne söyleyeceğimi şaşırdım. Yüzüne bakmadan yanindan ayrıldım ....böyle kendini bilgili sanan hep ukalalik yapan kisiler neden cahil olma olasiginda hiç şaşmıyor ????
Ya siz neden üzerinize alındınız evet saygısız veli çokta yerinde bi başlıkhaa bide başlık çok saygısızca olmuş. (saygısız veliler)
Bu sizin öğretmeninize güvendiğinizi gösterir. Keşke sizin gibi veliler olsaBenim kızımda düşmüş ama öğretmeni beni aramadı bile krem sürmüşler tatlı dille ikna etmişler eve gelince anlattı anne öğretmenim bana mucizeli krem sürdü çok acımıştı ama hemen geçti dedi öpmüş öğretmeni sonra krem sürmüş acısını unutmuş kuzum oyuna devam etmiş benim aklıma arayıpta öğretmene çemkirmek hiç gelmedi çünkü bnm için öğretmenlik kutsal bir meslek ❤
veli ve veliler arasında fark varYa siz neden üzerinize alındınız evet saygısız veli çokta yerinde bi başlık
Şimdi taşındık kızımın kreşi de değişti burda ki öğretmene ısınamadım güvenmiyorum ona çocuk gelişimci de değil zaten ama ona da birşey diyemiyorum demem de çünkü o öğretmen ben birine nasıl davranırsam çocuğum da beni örnek alıyor o sevdi öğretmenini buda bana yetiyorBu sizin öğretmeninize güvendiğinizi gösterir. Keşke sizin gibi veliler olsa
veli ve veliler arasında fark var
genelleme yapmışsınız.hamilesiniz galiba çok yoruluyor da olabilirsiniz ondan sinirlisiniz bence.
yok normal gelmedi.böyle cirkef insanlarda var malesef.Kadinin tepkileri normal mi geldi size ben anlamadım..bazi veliler konuşurken beni kırmamak için laflarini seçip konusuyorlar bu kadin daha olayi anlamadan dinlemeden saygısızca bağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?