- 12 Eylül 2024
- 362
- 1.171
- 25
kizlar iyi geceler, su an icin ailemle yasiyorum yakin zamanda kismetse evlenip buradan ayrilacagim fakat bana 6 aydir gece uykularini zehir eden bir ust komsum var. durumu size en basindan anlatacagim, bir tavsiye istiyorum. yillardir ust komsumuz degisir surekli kiralanir o daire ve surekli cok kalabalik aileler gelir, bir onceki kiraci 7 kisi yasiyordu ve 5i buyuklu kucuklu cocuktu. tek bir gun dahi seslerinden rahatsiz olup uykumun bolundugunu hatirlamam. 6 ay once kara gunun baslangiciydi,daha tasinmalarinin ilk 2 haftasi gece/gunduz farketmeksizin supurge calistirdilar,koltuklari dolaplari cektiler ama inanin ses sanki bizim evin icinde. tasinma telasesi diyerekten anlayisli olduk. 4 kisilik bir aile 2 ufak cocuk ilkokula gidiyorlar,esi zaten gece yarisi geliyor eve anlayacaginiz tum gun 3 kisi var evde ver her saat her dakika bagirip cagirip kosusturmacali gunler yasiyoruz. uyku duzenim bozuldu bu aile yuzunden, ilkokula giden cocuk gece saat 1 de uyanik olur mu ya allah askina? bakin su an seslerinden uyandim ornegin anneleri olacak kadin bangir bangir bagiriyor azarliyor,haliyle uyandim. ben 2 ay sabrettim ve yine gece yarisi seslere uyaninca kapilarina ciktim nazikce ifade ettim rahatsizligimi,sonucta gece vakti ne supurge calistirilir ne de avaz avaz bagirilir benim ailemden gordugum terbiye bu sekilde. (istisnai durumlar olur ama her gun olmaz) guzel bi dille konusup anlastik. kalan 4 ay hala ayni,kadin inanilmaz edepsiz ve gorgu kurallari nedir bilmeyen birisi. bir aksam o kadar ses vardi ki (asla yapmayacagim bir sey normalde ama tahammulsuzlukten) yukari oklavayla vurdum ve bana ustten “hayvan kadin,ahlaksiz,serefsiz” diye bagirdigina sahit oldum. ben bu kisiyle apartmanda yuzyuze gelmiyorum gelsem laflarini misliyle iade edecegim. kapisinada cikmiyorum tekrar cunku bu sozlerinden dolayi kavga ederim diye korkuyorum,hakli olmama ragmen haksiz duruma dusmek istemiyorum. onerileriniz varsa acagim,ben bu isin icinden cikamiyorum artik.