• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygı da bitti... Kızlar ne yapmalıyım?

ben unuttumda yazanlar olmuş . millet ayaka yıkıyor herhalde herkes ayak yıkamayı yazmış , hiç aklıma gelmez.
Aaa nasıl gelmez
Sizin gibi Kadının asil görevidir
Fit, bakımlı olup çalışıp didinmek üstüne koçışkonun bir dediğini iki etmeyip gerekirse ayaklarını yıkamak.
Olması gereken budur…

Aaa nasıl gelmez
Sizin gibi Kadının asil görevidir
Fit, bakımlı olup çalışıp didinmek üstüne koçışkonun bir dediğini iki etmeyip gerekirse ayaklarını yıkamak.
Olması gereken budur…
evet çalışırım kocamın çalış demesi ağrıma gider, bakıcımıda tutarım temizliğimide yaptırırım . erkek milletinin lafını yemem. adam bana çalış diyorsa masraflarımı karşılamak istemiyordur. öyle adama zorla evde oturp harçlık istemem. herkesin görüşü farklı . sizin görüşünüzede saygı duyuyorum

mayıs 2017'de ilk çocuğunuz olduğunda da aynısını yazmışsınız. hiçbir şey de değişmemiş ve yetmemiş ikinci çocuğu yapmışsınız; neden?
Eski konunuz da yaşadıklarınız şimdi bahsettiğinizden de ağır. Gerçekten niye 2. Çocuk? Neden bu kadar eziyete, aşağılanmaya katlanmak. Bu adamın ne olduğu belliymiş. Siz çalışan birisiniz de. Neden boşanmıyorsunuz.? 3 yıl sonra da 3. Çocuk olur aynı konuları açarsınız siz.

ŞU AN İÇİN çalışamıyorum dedim hanımefendi neyime güveneceğim kendime güveniyorum. Yarım yamalak okuyup böyle pat küt yorum yapınca yardımcı olmuş olmuyorsun. Dediğim gibi bu sene çalışamam cocuklarımın özel durumu var. Simdiye kadar eşime yaslanmadım. Belki de sorun bu kim bilir. Ben ilişkinin çatladıgını anlatmaya çalışıyorum. Parayla pulla şekile falan yürümeyeceğini bildiğim bir evliliğin nereye gittiğini görmeye çalışıyorum.
Sizin ilişki çatlayalı 7 yıl olmuş hanfendi yeni değil. Sorun çalışmamanızda değil eşinizin sizi sevip saymaması. Madem eşime muhtaç değilim diyorsunuz o zaman boşanın. Çünkü 1 bardak çay içirmeyen yerlere çaydanlıkları döken, annenize gidip dönmememizi defalarca söyleyen biri ile devam edilmez

Ben senın yerinde olsam önce bir ıs bulurum yavas yavas duzenımı kurmaya calısırım.
Erkekler artık ne kadar rahat kadın calıssın cocuk yapsın evde calıssın ıste calıssın.
Kazandığını elıme saysın.
Modern kole arıyorlar .
Eee nerde ekonomik ozgurluk o zaman?
Bunu yapmayan uyanık kadınlarla da evlenmıyorlar .
Valla ne devırlere kaldık .
Babalarımız gıbı ıkı ıste calısırım aıleme bakarım yok .
Yıllarca calıstı babam emekli oldu yıne calıstı .
Allah razı olsun ondan .
Erkek dedıgın ıste oyle olur .
Sımdıkıler erkek mı ya
‘2 iste calisirim aileme bakarim’ mi??
Yazik degilmi ya. Sen git 2 iste calis ve esin evde olsun??
Nolacak yani kari koca calissa??

Eski konularınızı okudum, yorumum kendi düşen ağlamaz. Sizin bu adamdan seneler önce boşanmanız gerekiyordu. Yetmezmiş gibi ikinci kez çocuk sahibi olmuşsunuz. İsterseniz işe girip milyoner olun adam sizi paranız için bile sevmiyor. Saygısı da yeni değil, çok eskiden bitmiş.

evet çalışırım kocamın çalış demesi ağrıma gider, bakıcımıda tutarım temizliğimide yaptırırım . erkek milletinin lafını yemem. adam bana çalış diyorsa masraflarımı karşılamak istemiyordur. öyle adama zorla evde oturp harçlık istemem. herkesin görüşü farklı . sizin görüşünüzede saygı duyuyorum
Bana çalışmadığım için saygı duymayan kocayı koca diye yanımda tutmam.
Bana param olduğu için değer verecekse vermesin.
Hayatı değilde paramı paylaşacaksa kapı orda.
Ayrıca yıllardır çalışırım ama kocam maaşımı bile bilmez, çünkü niye bilsin. Ben çalışmadığım zamanlarda ev geçindirmek nasıl onun görevdiyse,
çalıştığım zamanda aynı.

‘2 iste calisirim aileme bakarim’ mi??
Yazik degilmi ya. Sen git 2 iste calis ve esin evde olsun??
Nolacak yani kari koca calissa??
Kadının çocuğu varsa meslegı yoksa elınde.
Böyle adamlar var valla benım babam mesela.
Annemın meslegı yoktu temızlıkcılık mı yaptırsın?
Bırak arkadasom ya erkek var erkek var ıste.
Bız kadın evde oturup para yesın demıyorux.
Kadının çocuğu var bu konuda ayrıca
Bir dönem cocugunla ılgılenmrk ısteyebılır.
Bu lüks mu?
Ben calusan bir kadınım zaten ama kımsenın elıne maasımı saymam enayı degılım

Şimdikilere gönüllü köleler lazım
Evin her işini gördüğün yetmiyor, üstüne dışarıda da çalışıp eline para saymanı bekliyorlar.
Soğan erkekleri işte
sürekli fedakarlık ede ede tepenize çıkarmışsın.
İşe dönerseniz bir kuruş vermeyin bu hödüğe, evinize temizlikçi çağırın, spora yazılın, tek bir gömleğini bile ütülemeyin madem işe dönmem için elinden geleni ardına koymadın al sana iş deyin.
Anneme mıras kaldı babasından kenarda parası vardı .
İhtıyacımıx vardı babam o parayı borc aldı ya kadından .
Kaç senelik kocası
Her ay emeklı maasını alınca odedı resmen🤣
Agrına gıttı annemden para almak
Cok mu lüks hayat yasadık yoo ama muhtaç etmedı de
Emekli oldu yıne calıstı adam .
Boyle para ısteyen adamlar oldugunu buyudukce gordum .
İnanılır gıbı değil.

Bana çalışmadığım için saygı duymayan kocayı koca diye yanımda tutmam.
Bana param olduğu için değer verecekse vermesin.
Hayatı değilde paramı paylaşacaksa kapı orda.
Ayrıca yıllardır çalışırım ama kocam maaşımı bile bilmez, çünkü niye bilsin. Ben çalışmadığım zamanlarda ev geçindirmek nasıl onun görevdiyse,
çalıştığım zamanda aynı.
ev geçindirmek kocanın görevi haricindeki diğerlerine katılıyorum .hayat müşterektir kadın erkekek eşittir. hele bu zamanda nasıl geçindirsin adam evi . hoşçakalın

Aslında borcu yok, maaşı iyi, evi arabası var. Bir sıkıntısı yok. Benim evde olmamdan rahatsız gibi. Ama cocuklarımın bana ihtiyacı var. Zor bir dönemden geçiyoruz. Sadece benim cocuklarım gibi davranıyor. Hem işimi bıraktım, hem cocuklarım bakıyorum, hem eve. Ama hiç değerim yok, onu anladım.
Ben olsam bir süre için çocukları ona bırakır kafamı dinlemeye giderdim.

Eski konularınızı inceledim de, neredeyse 8 senedir süregelen bu tarz şiddet söz konusu. Saygı daha yeni bitmemiş ki, bu zamana kadar nasıl idare edebildiniz çok şaşırdım.

Yoo yarım yamalak okumuyorum siz yazmissiniz calismayacagim diye adam bana mobing uyguluyor diye bende size neyin gerektiğini yazıyorum . Evliliğinizin nereye gittiği çok belli burda birinin yazmasına mi ihtiyacınız var?
Bunu söyleyince rahatladın mı mutlu etti mi seni tatmin oldun mu. Tamam saol bravo cok güzel yorumların tamam.

Bence cok asılsız yorumlar yapıyosun

Eski konularınızı okudum, yorumum kendi düşen ağlamaz. Sizin bu adamdan seneler önce boşanmanız gerekiyordu. Yetmezmiş gibi ikinci kez çocuk sahibi olmuşsunuz. İsterseniz işe girip milyoner olun adam sizi paranız için bile sevmiyor. Saygısı da yeni değil, çok eskiden bitmiş.
Cok kırıcı bir yorum. Zaman içinde değişen coj şey oldu. Değişmeyen şeyler de. Cocuklarım iyi ki var iyi ki 2. Cocugum oldu bu konuda kimseye söz düşmez. Bazen nasıl oluyor anlamıyorum ama burası kadınlar kulübünden cok kötü yorumlarla egomuzu tatmin edelim kadınlar eziyetine dönüyor. Elbette duymak istediğim şeyleri göz önüne alıp da gerisini atıyo değilim ama kadının da kadına ettiği zulüm var. Allah fırsat vermesin.

Back