sayfanin en altindaki kirmizi alandaki yazi nedir ?ve niye smiley kullanamiyorum?

hayattt21

şukurler olsun ♥♥♥Rabbim sana
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
1.323
1.438
248
Merhaba merak ettim bu alttaki yaziyi:) nedir bu birde telefondan giriyorum ben ne zamandir smiley kullanamiyorum seciyorum telde ekrandan siliniyor bana yardimci olurmusunuz sadece ikisini kullanabiliyorum :) bunlar disinda secemiyorum

Merhaba merak ettim bu alttaki yaziyi:) nedir bu birde telefondan giriyorum ben ne zamandir smiley kullanamiyorum seciyorum telde ekrandan siliniyor bana yardimci olurmusunuz sadece ikisini kullanabiliyorum :) bunlar disinda secemiyorum
Önemli uyarı,diye başlayan yazımı bilişim suçları kanunu 5651, internet ortamında yapılan hakaret,tehdit vb olaylarda 5651 bilişim suçları kanunu devreye girer şikayet halinde,o yüzden forum sitelerinde bile açılan konular,yazılan mesajlar silinmez kanun gereği.

Evet oyle onemli uyari diye :) yok dedim sadece bendemi cikti ? Neden cikti sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…