Sayfa sizdede mavi mi

Yılların alışkanlığı olmuş bir tasarıma böyle radikal bir değişiklik getirilmesi bende sanki KK'ya değil de başka bir siteye giriyormuş etkisi yarattı. Kolay alışabileceğimi sanmıyorum. Üstelik çok göz yorucu ve karışık olmuş. Sayfa renkleri daha parlak ve rahatsız edici... Pembe tasarımda bir sakinlik vardı oysa ki. Of, bu maviyi ben de hiç sevmedim. Umarım eskiye geri dönüş yapılır. İngilizce olayını hiç anlamadım zaten (edit: İngilizce kelimeler Türkçeleştirilmiş, şimdi fark ettim).

Bence bu hali çok iyi olmuş.
Önceden bi bdv kalabalıktı o yüzden yeri olmasa da herkes oraya konu açıyordu çünkü diğer bölümlere açılan konuları kimse görmüyordu. Şimdi "neler yeni" kısmı sayesinde o sorun çözülmüş olacak.

ekşideki format değişikliğinden sonra "normalleştirici"ler çıkmıştı, onun gibi bir şey yapsam siteden ban yer miyim?

ekşideki format değişikliğinden sonra "normalleştirici"ler çıkmıştı, onun gibi bir şey yapsam siteden ban yer miyim?

denesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…