şayet bir çiçek olsaydınız hangi çiçek olurdunuz

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
363
kızlar ben çiçek olsaydım gül olmak istemezdim çünkü çabuk soluyo suda dursa bile,ve en çok koparılan çiçek olduğu için ,oyüzden ısırgan otu olurdum heraldee:26:

peki ya sizler!!!!

kaktüs olurdum tas gibi hic bisey olmaz...kimse dokunmayada cesaret edemezdi

Son düzenleyen: Moderatör:
kaktüs olurdum tas gibi hic bisey olmaz...kimse dokunmayada cesaret edemezdi

tabi yaa bende diyorum deminden beri dikenli bi bitki vardı o olurdum diye adı aklıma gelmedi bi türlü kaktüstü tabii bende onu olmak isterdim kimse incitemezdi gül gibi benii helede sevdiği için tutup kopararamazdı

nilüfer yada beyaz gül olurdum =)

tabi yaa bende diyorum deminden beri dikenli bi bitki vardı o olurdum diye adı aklıma gelmedi bi türlü kaktüstü tabii bende onu olmak isterdim kimse incitemezdi gül gibi benii helede sevdiği için tutup kopararamazdı

nayir kaktüs benim sen isirgan otusunnn

Beyaz gül olurdum
Mis gibi kokmak istiyorum hep. Ayrıca beni yanlış tutanlara dikenlerimi batırıyorum
hemen. Çabucak kırılıp solabiliyorum malesef:44: Bi de sadeyim. Olsam olsam
beyaz gül olurdum bu yüzden

bende saksıda yetısen ev meneksesı olurdum cunku renk renk benım ıcımde ole bıde cıcek kısmının yaprakları kadıfe gıbı aynı benım tenım bıde sevınce sımarıo hıc durma cıcek acıyo bı yere kolay alısamıo ve alısıncada orda gurleserek buyuyo sevmeyınce ılgı gostermeyıncede cok sulayıncada curuyo yanı sureklı ve bol sevgı ıstıo benım gıbı evımde renk renk yetıstırıom 10 saksı meneksem var bayılıyorum yanı

lilyum olmak isterdiimmmmm...
solup,çürüyene kadaar o güzel kokusunu hep salgılar..
insanların içini kokumla ferahlatmış, mutlu ederdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…