- Konu Sahibi BenAybegum
-
550 mg günde 3 tane kullanıyodum... şu an kullanmıyorum ben kullanalı çok oldu arkadaşlar, doktora gidip sordum işte malesef annem de yanımdaydı kadın sakın kullanmayın göğüs büyütücü hapları deyince annem baya azarladı bu gidişle kullanmam imkansız...
senemcim yanıt bekliyorum, en iyisi saw palmetto hakkında topladıığın tüm bilgileri al öyle git yanına
arkadaşlar uzun zamandır yoktum yorumları okudum ve hala malesef pek gelişme yok benimde kullanmadıgım şey kalmadı haplar çaylar kremler kara üzüm çekrdegi ama hala tık yok tek ümidim kaldı oda kilo almak çok zayıf oldugum için bu kadar küçük sanırım gögüslerm kız kardeşiminde çok küçüktü kilo almış ve harika olmuş gögüsleri bende şimdi kilo almaya çalışıyorum. bira mayası tableti kullanan bi arkadaşımız vardı kilo aldıgını yazmış bende bugun eczanelere ve aktara sordum ama hiç duymamışlar nerden aldın acaba?
ben düzenli balık yagı hapı içtim 46 kiloydum simdi 49 oldum boyumda 1,65. hedefim 50 kilo olmak. vucudum sekillendi. :) tek eksik gögüsler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?