Savcı Bharara: Türk basınında hakkımda ortaya atılan iddialar ahmakça

Iste o "biri" bendim..

Iste o "biri" bendim..
Evet,öyleymiş. Israrla itibar lafı eden de sendin,sonra ihale üstüne kalan da ben. Tek cümle etmişim orada itibarla ilgili "erdoganın itibarını arttırıyorsa saray,ülkenin de arttırabilir." ki şartlı bir cümle, saraylar eğer itibar arttırıyorsa, geçerli bir tez.arttırmıyor olduğunu düşünüyorsan benim söylediğimin hiçbir hükmü yok.yani karşınızdaki insanları bir kılıfa koymuşsunuz, bunlar teneke kafa,hiçbişryden anladığı yok,Tayyip öl dese ölecekler, makarnaya, kömüre tavlar diye, cidden dinlemiyorsunuz. Boşa konuşuyoruz.

Şu saray konusunda en çok kafama takılan mesele, neden o saray yapıldıktan sonra milletin haberi oldu?
Biz kimiz?
Akp ye oy veren vermeyen kaç kişinin haberi oldu? Diğer partilerin o yapı yapılırken haberi varmıydı? Varsa eğer neden sustular..
Adam yerine konulmayan halkız demekki bu sarayı yapanlar ve yapılışına göz yumanlar için..
Böyle sorulaarr sorulaarr..

Son düzenleme:
Saraydan lafa giren sensin. Itibar Erdogan ve surekasinin bahanesi, ben de onlarin agzindan yazmistim. Ama onlara katilmiyorum, cunki saraylar ne icinde yasayanin, ne de ulkenin itibarini arttirmaz. Zaten arttirmamis da iste, su haber basliginda bile bu belli. Sen arttiriyor mu diyorsun, arttirmiyor mu diyorsun ben hic birsey anlamadim acikcasi. Ama onun yuzde ellisinde ezici cogunluk arttirdigina inaniyor, cunki reisleri boyle diyor, gerisinin onemi yok. Artik ne kafali olduklarini ben bilemeyecegim, teneke diye sen soyledin..

Sarayı kendine yaptırdığını düşünmediğimi söyledim,tekrar diyorum itibar da itibar diyen sensin.ben demedim.sarayın itibarımızı arttırdığını düşünmüyorum.ben şunu diyorum, söylemediğimiz şeyler üzerinden Kendinizi tatmin etmeye çalışmayın. İyi geceler...

Ben sorulara cevap verdim. Itibar konusunda deynepnaz da vardi cevapladiklarim icinde, sadece sen degil. Soylemedigin hic birseye de soyledin demedim ayrica.. Var mi bir ornek? Hangisi?

Zaten soruyu sana sormamıştım.
Kardeşim istedikleri gibi cımbızlama yapma,bir konuda yazdığın mesajı başka konuda ortaya atıp ,alay konusu yapmada üstlerine yok.Sinirlenip te yazmamazlık yapma sakın,yazılarını beğeniyorum..Biz cahil cahil yazmaya devam edelim seninle

O mesajı ben yazdım Deynep.

Alay konusuda yapmadım ama mağdur edebiyatı yapmakta da sizin üstünüze yok.

Konuyla alakasız gelip polemik çıkarmayada çalışma lütfen

Dün kendin dedin"saray bizi yurtdışında itibarlı gösteriyor" diye.

Bende evet çok itibarlıyız dedim.

Eğer karşıt" görüşün" varsa yaz ha yoksa da birilerini gaza getirmeye çalışma...

Kimseyi gaza getirmek gibi bir amacım yok canım.Konuyu iyi oku bakalım durup dururken mi öyle demişim,size göre alay konusu olmayabilir ama bize göre alay konusu.Ben senin burada yazdığın mesajı başka konuda yazsam ,arkadaşlarla gülüşsek çok mu masum oluruz.Neyse amacım senin anladığın gibi polemik değil,arkadaşın hislerini anladığım için destek olmak,
Hayırlı Cumalar

Bizdeki muhalefetin yapmadığını ,yapamadığını elin adamları yapıyor ya bana da en çok bu dokunuyor.

Bizdeki muhalefetin yapmadığını ,yapamadığını elin adamları yapıyor ya bana da en çok bu dokunuyor.
Muhalefet demokrasilerde işler yasama yürütme yargının olmadığı bir yerde muhalefetin üstüne düşeni yapması zor
Bizim gibi ülkelerde maalesef daha güçlü bir el lazım buda içerde değil işte böyle dışarda olur

açıkçası buna pek katılmıyorum.Özellikle dışarıdan karışılan ülke olmak istemiyorum.
maalesef bizim muhalefet iktidar yanlısı sanki.İktidar olmaya niyetleri yok.Oy kaybetmedim başarılıyım,%5 oy kaybettim yine de başarılıyım.Tuhaf bir bakış açısı.
Yeni dürüst , hırslı bir lidere ihtiyacımız var.Saltanı yıkacak bir lider.Önce vatanını milletini düşünecek bir lider.İsterse muhalefette kalsın ama varlığı çok şeyi değiştirir bence.

o değil de malum yurtdışı iş arayışlarında,
kel alaka bir mülakatta samimi ortamda
- neden türkiyeden ayrılmak istiyorsunuz dedi adam
işte bir şeyler geveledikten sonra adam ne dese beğenirsiniz;
- ülkenizde yaşanan olaylar bizi de endişelendiriyor dedi ve bir kaç örnek verdi.

ha ha bu ülkede yoldan çevirip bir kaç kişiye sorsan bilmez o olayları yani.

bir de bu adam mühendis yani, artık nasıl bir ünümüz varsa yurtdışında...

dış "mehtapların" oyunu bunlar hep..

Dışardan müdehaleyi istemeye gelince bende istemem ama gerçekte müdahale idiliyormu
Dürüst güvenilirlik sıfatı bizim siyasetimizin hep arananlar ve bulunamayanlar arasındadır Hırs ise iktidarda o kadar fazla ki bu uğurda yapamayacakları birşey yok
Hırs ile olmaz bu işleyen bir anayasa demokrasi olması lazım anayasa işlevliği güçler bagımsızlığı olmadan olmaz
İktidar ve muhalefet devlet yönetimde üzerlerine düşen görevi yerine getirmek üzere işleyen düzenleyen kurallar çerçevesinde hareket etmeleri gerekmektedir
Olması gereken bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…