- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
mavi marmarada da 9 kişi öldü o zaman niye misilleme yapılmadı ya da abd askerlerimizin başına çuval geçirdiğinde?
bu olaylar daha az mı aşağılayıcıydı, ya da kandile girmek için yıllarca niye beklendi, sence savaş olsa bu bizim savaşımız mı olacak, abd güya bizim arkamızda, rusya çin ve iranda suriyenin arkasında olacaktır,olaylara bütüncül olarak bakmanı ve empati kurmanı tavsiye ederim
Bütüncül bakmak genel prensebimdir zaten eyvallahta empatiyi kimle kuracağım anlamadım.
Ben savaş olmasın diyorum,sen savaş olmasın diyorsun;tamam.
Ben Türkiye'yi savaşa çekmek istiyorlar bu tuzağa düşmemeliyiz diyorum,sen bu dış güçlerin oyunu bu oyuna gelmemeliyiz diyorsun;tamam.
Benim ne kadar canım yanıyorsa;seninde o kadar yanıyor yanlış kararlarla giden canlara;bu da tamam.
Kandile girmekse bana söylenecek en son söz;kandile girmenin gerekliliği konusunda ilgili forumda yazmadığım yazı kalmadı!!!
Mavi marmara ne yazık ki çok daha aşağılıcıydı ama zannımca bu konularla ilgili biri olarak uluslararası kara sularında olan bir olay ile kendi topraklarımızın bombalanmasının farkınıda bilirsiniz.
Evet askerlerimizin başına çuval geçirildiğinde o görüntüler canımızı yaktı,1992'de A.B.D nin muavenet saldırısınada cevap veremeyişimize de kahrolduk değil mi?
Ama yanlış kararlar verildi diye bu hep böylemi gitmelidir?
Siz ister bu misillemeye Suriye ile savaş isteniyordu zaten bizde kukla olarak içine düştük dersiniz ister farklı bir teori.
Ben savaşa dönüşmediği sürece bu karşılığın gerekli olduğunu düşünüyorum ama tamam gerekli cevap verilmiştir bundan sonra diplomatik olarak Suriye 'ye karşı politikası değişin ,silahlı kuvvetlerini asla bu işe sokmasın(sokmamalıdır) Türkiye diyorum.
Son düzenleme: