bende kullandım ve hala kullanıyorum canlarım.:)
bunula ilgili bi açıklama veriyorum:
koşarken, yürürken, hatta dinlenirken bile sauna etkisiyle vücuttlarındaki toksinleri dışarıya atmalarını sağlayarak deri gözeneklerini açmaya ve vücudun daha rahat hava almasına yardımcı oluyo.
Sauna Eşofmanı takım olarak düzenli kullanmak çok daha kısa bir sürede kilo vermenize yardımcı olur.
tawsiye olarak önerebilirim.
merhabalar.
1 haftadır diyetteyim
yediğime içtiğime artık dikkat ediyorum.
uzak durmam gereken herşeyden uzak duruyorum.
ama zayıflamama yardımcı olması için sauna eşofman almayı da düşünüyorum.
en azından yürüyüş yaparken - evde günlük işlerimi yaparken daha fazla ter atmak istiyorum.
Acaba kullananlar memnun mu ?
faydasını görenler var mı ?
bilgilendirirseniz sevinirim.
kullandım ama cok fazla değil 2 ayda 3 beden inceldim.
merhabalar,
sauna eşofmanı kullananlar lütfen kısaca yorumlarını yazabilirler mi acaba?
ayrıca eşofmanı nereden,kaça aldığını,eşofmanın kalitesini de yazarlarsa sevinirim.(bazı eşofmanlar inceymiş ve yırtılıyormuş)
ben netten sipariş verdim 59.00 tl le almıştım yanında da kemer hediyeliydi. etkisini göremedim çünkü çok terletiyor, kış ayı olduğu için pek kullanamadım, çok hasta oldum onun yüzündenama bak önümüz yaz akşamları bir giyip gezdiğini düşün eriyecek yağları tahmin bile edemiyorum. giydikten 1.2 dk sonra başlatıo terletmeye. aşırı ter kaybı olcağı için vücut bol su isticek ve içicez buda dengeyi kurucak eminim, ben tavsiye ediyorum :) 1 ay daha geçsin hemen giymeye başlayacağım, kışın çok üşütüo halen qribim diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?