- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
Herkese merhaba. Ben 2011 temmuz ayında belim ve göbeğimden sıkıldığım için hırslanıp aerobik yapmaya başladım. Benim için ilk başlarda çok zordu bu.. Ama babam, annem, ablam ve çevremdekiler belini incelt deyince daha fazla dayanamadım. 1.58 boyunda ve 57 kilodaydım. Hatta bir ara kilo vericem diye yemekten kısıp special K falan yedim baktım kilom 60 olmuş. Göğüs bölgesinin altındaki kat kat yağlarım belirgindi... Vücudum kat kattı yani.. Eve spor aleti almıştık hani bel için çok iyiymiş adı twist üstüne çıkıyosunuz bel inceliyomuş falan. Onlardan çok yaptım ama işime yaramadı. Diyet falan beni sıkıyor... Twisti aldığımızda hediye olarak sauna eşofmanı gelmişti. bende onu denemeye karar verdim. Temmuzda biliyorsunuz heryer yanıyorduu. Ve yürüdüğünüz an terliyordunuzz. İşte ben o sıcaklarda eşofmanı giyip oryantal aerobiğe basladım. Ve göğsümün altındaki yağlar gitti hatta kemikler meydana çıktı :S çok kötü gözüksede hala kemiklerim belirgin... Üstüme dar gelen kıyafetler olmaya başladı. Eşofmanın altını giyiyordum ben sadece. Şuan göbeği kapatacak şekilde sarıyorum amacım göbeğimi eritmek. Belimide eritti sanırım kalça kemiğime dokunduğumda elime yağlarım geliyodu şimdi kemiğe dokunabiliyorum. Ama mezurayla ölçtüğümde göbeğim olduğundan dolayı midem doluyken 85 cıkıyor. Aç karnına 82-80 değişiyor böyle. Bide ben tam ölçü almayı beceremiyorum tam kemik üzerinden almayınca göbek deliğine hizalayınca 79 cıkıyor. Lafın kısası sauna esofmanıyla ben eridim. Selülitlerimde azaldı. Geçen gün tartıldım ve 52 kilo çıktım. Şimdi korktuğum tek şey bana bundan sonra zararı olurmu, su kaybediyorum diye 3 litre su içiyorum günde. Yorumlarınız için simdiden tesekkürler...