Sauna eşofmanı ile spor yaptım

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
Herkese merhaba. Ben 2011 temmuz ayında belim ve göbeğimden sıkıldığım için hırslanıp aerobik yapmaya başladım. Benim için ilk başlarda çok zordu bu.. Ama babam, annem, ablam ve çevremdekiler belini incelt deyince daha fazla dayanamadım. 1.58 boyunda ve 57 kilodaydım. Hatta bir ara kilo vericem diye yemekten kısıp special K falan yedim baktım kilom 60 olmuş. Göğüs bölgesinin altındaki kat kat yağlarım belirgindi... Vücudum kat kattı yani.. Eve spor aleti almıştık hani bel için çok iyiymiş adı twist üstüne çıkıyosunuz bel inceliyomuş falan. Onlardan çok yaptım ama işime yaramadı. Diyet falan beni sıkıyor... Twisti aldığımızda hediye olarak sauna eşofmanı gelmişti. bende onu denemeye karar verdim. Temmuzda biliyorsunuz heryer yanıyorduu. Ve yürüdüğünüz an terliyordunuzz. İşte ben o sıcaklarda eşofmanı giyip oryantal aerobiğe basladım. Ve göğsümün altındaki yağlar gitti hatta kemikler meydana çıktı :S çok kötü gözüksede hala kemiklerim belirgin... Üstüme dar gelen kıyafetler olmaya başladı. Eşofmanın altını giyiyordum ben sadece. Şuan göbeği kapatacak şekilde sarıyorum amacım göbeğimi eritmek. Belimide eritti sanırım kalça kemiğime dokunduğumda elime yağlarım geliyodu şimdi kemiğe dokunabiliyorum. Ama mezurayla ölçtüğümde göbeğim olduğundan dolayı midem doluyken 85 cıkıyor. Aç karnına 82-80 değişiyor böyle. Bide ben tam ölçü almayı beceremiyorum tam kemik üzerinden almayınca göbek deliğine hizalayınca 79 cıkıyor. Lafın kısası sauna esofmanıyla ben eridim. Selülitlerimde azaldı. Geçen gün tartıldım ve 52 kilo çıktım. Şimdi korktuğum tek şey bana bundan sonra zararı olurmu, su kaybediyorum diye 3 litre su içiyorum günde. Yorumlarınız için simdiden tesekkürler...

13 kisi okumus bakmıs yokmu aranızda benim gibi sauna esofmnı kullanıp zayıflayan??

merhaba, spor salonlarında sauna eşofman kullanan birçok bayan gözlemlenebilir. yani yaptıkları spordan daha kısa sürede sonuç almak adına başvurulan bi yoldur. yağların erimesini hızlandırır, bir diğer bakış açısıda vücut su kaybediyor. kaybedilen o kilonun geri alınması kolaydır diyebiliyorlar. ama benim şahsi fikrim bu sauna eşofman, yahut mutfakta kullanılan ince jelatin (sporda vücuda saranlar mevcut) gibi ürünler terletir, kısa sürede zayıflatır ama sıkılaşmaya engel olduğu kanısındayım. bu yüzden bi aşamadan sonra vücut kendi devinimini sağlamalı dış etken olmadan. benim önerim bi aşamaya kadar kullanılmalı, sonrasında ise spora dış etkensiz devam edilmeli.

teşekkür ederim ben zaten sabah kahvaltıdan 1 saat sonra egzersiz falan yapıyorum vücudum sıkılaşsın diye aksamada esofmanı giyip aerobik yapıyorum birbirini tamamlar diye düsünmüstüm sağol yorum icin :)

rica ederim. umarım en kısa sürede aynada istediğini görürsün. :)

büyük hayalim bu attığın yorumları gördüm spor olarak ne yapıyorsun sporamı gidiyorsun yoksa evde egzersiz falanmı yorumun çok hoşuma gitti bende alıştım umarım hiç bırakmam

şu anda fitnesa gidiyorum. tabiyki spor salonunda yapınca çok daha verim alınıyor. salonda herkes birbirinden görerek, gaza gelerek istekli yapıyor. evde bi istiktar, düzen sağlanması zordur tahminimce. kaytarmaya daha açık ev ortamı. bi yıl önce evime yakın düzgün ve sınırsız salon yok diye koşu bandı aldım, lakin üstüne çıkmam sayılıdır. zira tek alet, sadece yürümek durumundasın sıkılıyorsun ister istemez. spor salonunu tercih etmek alet çeşiti açısından çok daha faydalı. bi süre sonra üç gün plates, iki gün yüzme planlıyorum kısmetse. umarım sen de hiç bırakmazsın. ki bırakmakda kötü sonuçlar doğuruyor, vücudun sıkılığını yitiriyor, yumuşuyorsun. yani düzgün vücut için spor hayat tarzımız olmalı. :)

bu site çok verimli gerçekten. bi sürü kadının oluşturduğu farklı fikirlerden bilgi havuzu haline gelmiş. ben yeniyim. :)

evet herkesin bir umudu var. birşeyleri çabalıyorlar bende burdaki kişilerin yorumlarına bakarak daha cok gaza geliyorum :) şuan aletli yapmıyorum ama ilerde çok lazım olacak gibi :)

merhaba canım, özel mesaj yollayamıyorum burdan yanıtlayayım.

kilo alma sebebin sabahtan akşama kadar aç durman sanırım. akşama kadar aç durunca ister istemez akşam yemeğini fazla kaçırıyor olabilirsin. meyve yemen tabiyki güzel bişey. fakat, sadece meyveyle açlık bastırmak bana göre yanlış. bi şekilde, kendini alıştırıp öğle yemeği yemeli, yapabiliyorsan akşam yemeğini aza indirgemelisin. en azından akşam yemeğini ekmeksiz, hafif salata, çorba, sebze yemekleriyle atlatabilirsin. akşam yediklerimizi hazmetmek zordur. fakat gün içinde yenilenler bi şekilde hareket halindeyiz eriyebiliyor. bana göre yanlış yapıyorsun, akşama kadar aç durup akşamda ne varsa yemek sana kilo, yağ olarak döner. su miktarını biraz artırabilirsen yararına olur. sormak istediğin bişey olursa burdayım. :)

zaten ben kilo almadım en son tartıldığımlayım giydiklerime göre :KK70: dediklerin doğru bir çok yerde de bunlar yazıyor. Öğle yemeğini fazlalaştırıp aksam yemeğini azaltmaya dikkat edicem peki sen neler yapıyorsun yemek konusunda

ben düzenli spor salonuna gittiğim için çok kasmıyorum açıkcası. ama tabi dikkat etmezsem meyilliyim kiloya. sabah kahvaltı yaparım, (kahvaltı dediğimde geçiştirmelik pohça, simit, tost, vesair. çalıştığım için donanımlı kahvaltı değil) öğlen ekmeksiz yemek yerim, akşam ise yemek yemiyorum. tercihe göre yoğurt yahut meyva ile geçiştiriyorum. artı günde 2,5- 3 lt su içerim.
ama tabi zinciri kırdığım zamanlar olmuyor değil. :)

Son düzenleme:
kondisyon bisiklet sürmeye basladım :) sauna esofmanımı giyiyorum altıma kışın zor terlenir diyordum ama 30 dakika yapınca basenlerimden ter akıyor karnımada etki ediyor terleme konusunda :KK70:

Benim sözlüm de sporla çok haşır neşirdir, çok Bilgilidir Bu konularda. o Bana hep kışın daha kolay kilo verildiğini söyler, hatta Bişeyler anlattı da hatırlamıyorum vücut normal ısısına dönmek için mücadele edermiş ekstra kalori harcarmış Bu yüzden Bu tarz şeyler söyledi.

aslında evet bazı konu başlıklarında görüyoruz yaza zayıf girelim gibisinden.İnsana daha fazla zaman kalıyor kilo vermek için.3 ay rahat gezebilmek için.Yazın tatilde yemek yemeden içmeden kim durabilirki? Ama ben bu sene yazın tatile gitmedim bu yüzden kilo vermem kolay oldu halada devam ediyorum kilo vermeye.Amacım ideal kilomda kalabilmek.

merhaba, spor salonlarında sauna eşofman kullanan birçok bayan gözlemlenebilir. yani yaptıkları spordan daha kısa sürede sonuç almak adına başvurulan bi yoldur. yağların erimesini hızlandırır, bir diğer bakış açısıda vücut su kaybediyor. kaybedilen o kilonun geri alınması kolaydır diyebiliyorlar. ama benim şahsi fikrim bu sauna eşofman, yahut mutfakta kullanılan ince jelatin (sporda vücuda saranlar mevcut) gibi ürünler terletir, kısa sürede zayıflatır ama sıkılaşmaya engel olduğu kanısındayım. bu yüzden bi aşamadan sonra vücut kendi devinimini sağlamalı dış etken olmadan. benim önerim bi aşamaya kadar kullanılmalı, sonrasında ise spora dış etkensiz devam edilmeli.

su dengesi korunmalı ve spor bölgesel zayıflama amacıyla yapılıyorsa bencede gevşeme olmaz.

evet eşofman terlettiği için vücut sıkılaştırmıyor daha çok yumuşatıyor etleri diyebilirim.Ama ben yaptım sizde yapın eşofmanı bıraktım 1-2 ay kadar normal egzersiz yaptım vücudum çok sıkılaştı.Şimdi yine göbeğimi tamamen yok edebilmek için ki bi türlü gitmiyor bu göbek yine eşofman giymeye basladım istediğim şekilde eriyince yine sıkılaştırıcı egzersizler yaparak vücudumu sıkılaştırıcam

X